ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ (Λαγωνίκου Μαργαρίτα)

1)Είστε  αρνητική /θετική  με  τη χρήση μάσκας;

«Αρνητική».

2)Πως  θα παροτρύνατε  τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο;

«Θα τους μίλαγα για το κοινό καλό, θα τους τόνιζα ότι με αυτόν τον τρόπο πρόκειται να ξεπεράσουμε το επείγον πρόβλημα της πανδημίας και ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Έπειτα, θα εξηγούσα τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο κόσμος να δείξει εμπιστοσύνη στην επιστήμη στην κρίσιμη στιγμή που ζούμε..».

3) Θα τηρήσετε  τον κατ “οίκον εγκλεισμό;

«Ναι».

4)Πως θα προσπαθήσετε  να βοηθήσετε  τους άπορους να αποκτήσουν μάσκες και αντισηπτικά;

«Θα παροτρύνω γνωστούς μου από κάθε δήμο και θα κάνω και εγώ σ” αυτόν που ανήκω αίτημα για την αποκατάσταση των απόρων όσον αφορά τα παραπάνω. Επιπλέον, θα κάνω και η ίδια όσες δωρεές μπορώ στους ανθρώπους αυτούς».

5)Φαντάζεστε τον εαυτό σας  ηγέτη σήμερα;

«Ναι, διότι θεωρώ κρίσιμη την αναγκαιότητα οργάνωσης την περίοδο αυτή καθώς και περισσότερη πειθαρχία».

6)Πως  θα  πείσετε τον κόσμο  να τηρήσουν τα μέτρα;

«Επίκληση στη λογική και στο συναίσθημα για την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων».

7) Πως περνάτε το χρόνο σας  στον κατ΄ οίκον περιορισμό ώστε να μην στεναχώριεστε;

«Σχεδιάζω τους στόχους μου για μετά την πανδημία».

8)Σε τι επίπεδα σας έχει  «χτυπήσει » η κρίση ;

«Καθυστερεί αυτά που είχα σχεδιάσει να κάνω τον χρόνο αυτό, ωστόσο είναι μια καλή υπενθύμιση του ότι δεν είναι πάντοτε όλα υπό τον έλεγχό μας, όσο και να προσπαθεί, όσο πειθαρχημένο και δυναμικό χαρακτήρα έχει κανείς. Φυσικά, με έχει επηρεάσει κι εμένα ψυχικά, ωστόσο με πεισμώνει να παλέψω όσο πιο δυνατά και έξυπνα μπορώ».

9) Τι μέτρα θα πρέπει να λάβει η Ευρώπη για την αντιμετώπιση της πανδημίας;

«Χρειάζεται οργάνωση, πειθαρχία και είναι σημαντικό οι παραβάτες της τήρησης των νόμων ως προς τα μέτρα προστασίας να μην τιμωρούνται μόνο αλλά και να γίνεται ολοκληρωμένη ενημέρωση της επικρατούσας κατάστασης σ” αυτούς από την κυβέρνηση, ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα διαφοροποίησης της στάσης και αντιμετώπισής τους».

10) Πως πιστεύετε ότι έχει επηρεάζει τους μαθητές  η πανδημία;

«Όπως είναι φυσικό τους επηρεάζει τόσο ψυχικά όσο και μαθησιακά, καθώς παραμένουν έγκλειστοι, με ελαχιστοποιημένη κοινωνική επαφή, γεγονός που τους κατεβάζει ψυχικά και αυτό με τη σειρά του οδηγεί τους μαθητές να μην έχουν όρεξη να εργαστούν και να διαβάσουν».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης