Πάνος Μουζουράκης και Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου

mouzourakisgrammenosdecjan

Κριτική για τη συναυλία της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2016

Η συναυλία προσέλκυσε πολύ τους νέους, οι οποίοι φαίνεται πως τη βρήκαν αρκετά ενδιαφέρουσα, κυρίως λόγω του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή παρέα με τον Σπύρο Γραμμένο, τον «ήρεμο» της υπόθεσης.

Αναμφίβολα , η συμμετοχή του πρώτου σε γνωστό τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό, οδήγησε το κοινό το οποίο, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ήταν αρκετά νεανικό να αναμένει πως και πως τις ατάκες του ώστε να «ανεβεί» και να δώσει ένταση και ζωντάνια στη συναυλία.

Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι, παρουσιάστηκε μια πληθώρα διασκευών και κομματιών όχι και τόσο γνωστών στο κοινό, το οποίο δεν είναι και τόσο μουσικά πιστό στους δύο καλλιτέχνες αλλά περισσότερο τηλεοπτικά (στην περίπτωση του Πάνου Μουζουράκη). Η αλήθεια είναι ότι η συναυλία αυτή χαρακτηρίστηκε από πολλές ατάκες και χιούμορ στοιχεία που της έδωσαν άλλη διάσταση -και ίσως βοήθησαν το κοινό να νιώσει πιο άνετα και να αρχίζει κατά τη διάρκεια της συναυλίας να αποκτά πιο ενεργό ρόλο .

Συνοψίζοντας, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και των δύο καλλιτεχνών, ο ντόρος γύρω από το όνομα του Πάνου Μουζουράκη που προσελκύει το νεανικό κοινό, το χιούμορ που δίνει άλλη χροιά στη συναυλία, μας προσέφεραν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον μήνα Δεκέμβριο και θεωρώ ότι από όσους την παρακολούθησαν ελάχιστοι θα έμειναν παραπονεμένοι!

Πηγή εικόνας: rocking.gr

Αλέρτας Αργύρης

Σχολιάστε

Top