ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Αγαπητοί γονείς,

στα πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε ότι στις 20/3/2016, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 11.45 θα πάρουν βαθμούς οι μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων και θα ενημερωθούν οι γονείς των μαθητών των Α΄ και Β΄. Σας θυμίζω ότι οι βαθμοί δίνονται στους γονείς-κηδεμόνεςΤα παιδιά θα σχολάσουν στις 11.30.

Στις 22/3 το σχολείο  θα επισκεφτούν οδοντίατροι από το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης για προληπτικό έλεγχο των παιδιών των Α΄, Β΄ τάξεων.

Η σχολική γιορτή μας για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό θα γίνει την Παρασκευή   24/3 στις 9.30  από την Δ΄ τάξη και θα συμμετέχει η χορωδία των παιδιών της Στ΄.

Όπως και πέρσι , θέλοντας να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας,  θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα ή χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας. Τα παιδιά μπορούν να φέρνουν προαιρετικά  ό,τι θέλουν  ως τις 31/3.

Είναι σημαντικό να είστε κοντά στα παιδιά σας ώστε να αντιλαμβάνεστε έγκαιρα κάθε πρόβλημα και είμαστε ανοιχτοί να το συζητήσουμε μαζί και να το αντιμετωπίσουμε πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Σας ευχαριστούμε για την καλή σας συνεργασία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που είναι κοντά μας και προσφέρει με κάθε τρόπο ώστε να διευκολύνεται το έργο μας. Την εβδομάδα από 20 ως 24 Μαρτίου  στο χώρο του σχολείου θα λειτουργήσει έκθεση βιολογικών προϊόντων υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων.

Στις 5/4 θα γίνει εκκλησιασμός . Προσοχή στη Θεία Μετάληψη. Τα παιδιά μεταλαμβάνουν Χριστό , οφείλουν λοιπόν να είναι νηστικά το πρωί. Διαφορετικά μπορούν να πάρουν απλώς αντίδωρο.

Τις επόμενες μέρες ξεκινάει  η λειτουργία του κυλικείου  κι έτσι τα παιδιά θα μπορούν να ψωνίζουν στα διαλείμματα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση  https://schoolpress.sch.gr/11dimgian    μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου  δημοσιεύονται  θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Με τιμή,

Ο σύλλογος διδασκόντων του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

 

Σχολιάστε

Top