Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Επειδή πρόσφατα η Α΄ γυμνασίου του σχολείου παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη σχολή. Θελήσαμε να βρούμε πληροφορίες στο διαδίκτυο
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όντας ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα με όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, δημιουργώντας μαθητές με σωστές βάσεις και απόφοιτους που είναι περιζήτητοι από τα πανεπιστήμια ή την αγορά εργασίας
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Ο κυρίαρχος στόχος του σχολείου είναι η διαμόρφωση μαθητών με «ετοιμότητα για γνώση», διακριτή περιβαλλοντική αντίληψη, θετική σκέψη, ευαισθησία και υπευθυνότητα, καθώς και διευρυμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Η φύση και το αγρόκτημα της σχολής, την ίδια στιγμή, είναι το μεγάλο προτέρημα και η προϊσταμένη του οποίου, εξηγεί πως το πρότυπο και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται κυρίως έξω, στα δασύλλια, τα χωράφια με τα αρωματικά φυτά και τα καταπράσινα μονοπάτια.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο), η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επαγγελματικό Λύκειο και Εκπαίδευση Ενηλίκων) και το Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences. Η Σχολή προετοιμάζει τους αποφοίτους της για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες. Ο ιδρυτής της Σχολής, Dr. John Henry House, ήταν ένας πρακτικός ιδεαλιστής που πίστευε ότι η εκπαίδευση πρέπει να απευθύνεται σε ολόκληρο το άτομο: στο νου, στα χέρια και στην ψυχή. Μετά από περισσότερο από έναν αιώνα εφαρμογής του οράματος του ιδρυτή της, η Σχολή παραμένει προσηλωμένη στη δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης σε όλα τα επίπεδα της γεωργίας και των επιστημών ζωής, σήμα κατατεθέν του οργανισμού.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗimages ΑΜΕΡΙΚΑΝ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Περί 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 73 Άρθρα
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ : ΠΑΠΑΓΙAΝΝΟΥΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ ΠE02

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης