ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!

Οι φετινές φάρσες που κάναμε ή που μας έκαναν:

  • Σήμερα το πρωί έκανα μία φάρσα στη μαμά μου. Όταν πήγε να πλύνει τα δόντια της της έβαλα αντί για οδοντόκρεμα αφρό ξυρίσματος στην οδοντόβουρτσα. Μετά της γέμισε το στόμα με αφρό και όλοι γελάγαμε. (Παναγιώτης Κ.)
  • Σήμερα είπα στον μπαμπά μου ότι θέλω να βάλω σκουλαρίκι στην μύτη και η μαμά με αφήνει. Στην αρχή το πίστεψε, έπαθε σοκ, κοκκίνησε, μετά του είπα την αλήθεια και………ηρέμησε!!!! (Ελένη Β.)
  • Πρόσφατα ο αδερφός μου, μου έκανε μια πλάκα. Εγώ νευρίασα και αποφάσισα να του κάνω και εγώ μια. Ήξερα ότι είχε βάλει το ξυπνητήρι στις 9 το πρωί γιατί ήθελε να πάει σε μια δουλειά. Σκέφτηκα μια ευκαιρία για φάρσα. Περίμενα λοιπόν να κοιμηθεί και πήγα και του άλλαξα το ξυπνητήρι. Το ρύθμισα ώστε να χτυπήσει στις 5 το πρωί. Όταν άκουσε το ξυπνητήρι σηκώθηκε. Μόλις όμως είδε τι ώρα ήταν άρχισε να φωνάζει. Εγώ έκανα την κοιμισμένη, δεν κουνιόμουν από το κρεβάτι μου. Στο τέλος ηρέμησε και ξανάπεσε να κοιμηθεί αφού έβαλε την σωστή ώρα για να ξυπνήσει. (Μαριλέττα Α)
  • Σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα χτύπαγα δυνατά την πόρτα και φώναζα ότι κλειδώθηκα μέσα. Όταν ήρθε τρομαγμένος ο μπαμπάς μου να με βγάλει του λέω :Πρωταπριλιά καλό μηνά να έχουμε. (Δημήτρης Π.)
  • Ένας μαθητής μου είπε στο αδερφάκι του ότι έχει μια αράχνη στο ταβάνι του δωματίου κι έγινε χαμός μια μαθήτρια είπε στο αδερφάκι της ότι το φαγητό της ημέρας ήταν αυτό που σιχαινοταν η μικρή κι έβαλε τα κλάματα! Μια μαθήτρια μου έψησε μια έτοιμη πίτα κι έβαλε μέσα μια πλαστική κατσαρίδα για να φάνε οι γονείς της όταν επέστρεφαν από τη δουλειά τους! Μια άλλη μαθητρια μου είπε στον αδερφό της ότι κατά λάθος είχε ρίξει την μπάλα κι είχε σπάσει την τηλεόραση χαμός κι εκεί! Μια μητέρα είπε σε μαθητή μου ότι έσπασε η οθόνη του υπολογιστή και είχε βάλει ταπετσαρία μπροστά που φαινόταν σαν σπασμένη!!! (κα Αθηνά-Στ1)
  •  Πρηκτρολογησα σπασμενες οθονες και εκανα φαρσα οτι εσπασε η οθονη του υπολογιστη (Θάνος Γ.)
  • Σήμερα το πρωί πριν έρθει ο φίλος μου ο Κωνσταντής πήγα στην κουζίνα πήρα ένα πακέτο μπισκότα γεμιστά τα άνοιξα στη μέση και αφαίρεσα την κρέμα και στο σημείο αυτό έβαλα οδοντόκρεμα μόλις ήρθε ο φίλος μου του πρόσφερα μπισκότα και μόλις το δάγκωσε διαπίστωσε ότι είχε μέσα οδοντόκρεμα. (Αντώνης Κ.)
  • Εγώ μόλις τώρα πήρα το κινητό του μπαμπά μου και έβαλα ένα βίντεο με σπασμένη οθόνη,οπότε χτύπησα με το χέρι μου το θρανίο μου και όταν το πήγα στον μπαμπά μου τρόμαξε αλλά αννακουφίστηκε όταν του είπα (Καλή Πρωταπριλιά) . (Νικήτας Π.)
  • Μια πρωταπριλιάτικη φάρσα: Σήμερα στο μάθημα τον αγγλικών μου είχαμε συννενοηθεί με τους συμαθητές μου για το πρώτα δέκα λεπτά να μην μπει κανείς στο μάθημα. Μετά από δέκα λεπτά πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μου για να ρωτήσει γιατί δεν μπήκα στο μάθημα. Εγώ της είπα ΄Συγνώμη το ξέχασα μπαίνω αμέσως΄ .Αφού το κλείσαμε πήρα τηλέφωνο του συμαθητές μου και τους είπα΄ Παιδιά,μπαίνουμε όλοι,και αφού μπούμε θα της πούμε ΄Καλή Πρωταπριλιά κυρία Κατερίνα΄. Έτσι και έγινε, μπήκαμε της το είπαμε και γελούσαμε. Όμως τίποτα δεν τελείωσε εκεί. Σχεδόν στη μέση του μαθήματος χτύπησε το κινητό της ,αφού το έκλεισε μας είπε ότι κάτι της έτυχε και πρέπει να φύγει αλλά επειδή είμαστε πολύ έξυπνοι το καταλάβαμε ότι είναι φάρσα και μας είπε ότι αυτό θα πληρώσουμε!!!Αυτή ήταν μια πολύ καλή φάρσα!! (Γεωργία Γ.)
  • Είπα στους μαθητές μου ότι θα σταματήσω τη λειτουργία αυτού του περιοδικού, επειδή δε θέλω να τα πιέζω και να κουράζονται. Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι όλα αντέδρασαν και στεναχωρήθηκαν! (κα Μαρία-Ε1)
  • Μία μέρα όταν ήμουνα στα ξαδέλφια μου πήραν έναν κουβά με νερό και τον έβαλαν πάνω στην πόρτα και μόλις εγώ την άνοιξα μου έπεσε ΟΛΟ το νερό στο κεφάλι!! (Μαρία Γ.)

  • .Φτιάξτε τοστάκι με τυρί. Μόνο το τυρί δεν είναι ακριβώς τυρί, αλλά κρέμα που έχει την ίδια εμφάνιση με τυρί. Δεν θα πάρουν χαμπάρι, μέχρι την πρώτη δαγκωνιά!
  • 2.Φτιάξτε σάντουιτς και ζωγραφίστε στην σακούλα με πράσινο μαρκαδόρο σχέδιο μούχλας!
  • 3.Φάρσα με κέτσαπ και μουστάρδα. Ένα κορδόνι βγαίνει αντί για το περιεχόμενο! Τα παιδιά θα πάθουν την πλάκα τους!
  • 4.Ανταλλάξτε τα περιεχόμενα δύο κουτιών δημητριακών και αφήστε τους να αναρωτιούνται τι συνέβη!
  • 5. Όσο τα παιδιά σας κοιμούνται, αλλάξτε τα θέσεις στο κρεβάτι από το αδερφάκι τους. Θα τους μείνει αξέχαστο!(Αγγελική Κ.)
  • Φώναξα ονόματα κι αμέσως μετά Είπα οτι θα τους βγαλω ολους εξω και θα καλώ εναν εναν αλφαβητικα ,για εξεταση στην Ιστορία! Όχι μόνο πανηγύρισαν,αλλά ήθελαν να το κάνω!! (κα Ντίνα Ολοήμερο)
  • Εγώ για σήμερα τους έκανα το έθιμο της Γαλλίας για την πρωταπριλιά,ζωγράφισαν με ψάρια που τα κόβεις και τα κόλλας στην πλάτη του αλλου. Για να το έχουν σαν παιχνίδι τώρα που με την καραντινα είναι στο σπίτι όλη η οικογένεια μαζι. (κα Πόπη-Εικαστικά)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σχολιάστε