Sora AI

Μόλις κυκλοφόρησε το Sora AI που είναι είναι το μοντέλο κειμένου σε βίντεο που μπορεί να δημιουργήσει βίντεο διάρκειας λεπτών με υψηλή οπτική ποιότητα, ευθυγραμμισμένα με τις προτροπές των χρηστών. Επί του παρόντος, το Sora AI δεν είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.

Το Open AI’s Sora αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή πρόοδο στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, ειδικά στον τομέα της δημιουργίας βίντεο. Το Sora είναι ένα μοντέλο AI ικανό να δημιουργεί ρεαλιστικές και ευφάνταστες σκηνές βίντεο από απλές οδηγίες κειμένου. Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί και να αλληλεπιδρά με τον πραγματικό κόσμο, με στόχο να βοηθήσει στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων που απαιτούν κατανόηση της δυναμικής του πραγματικού κόσμου.

Όμως το Sora έχει τη δύναμη να δημιουργήσει δυσάρεστο ή ακατάλληλο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο που περιέχουν βία, γκρίνια, σεξουαλικό υλικό, υποτιμητικές απεικονίσεις ομάδων ανθρώπων και άλλες εικόνες μίσους και προώθηση ή εξύμνηση παράνομων δραστηριοτήτων. Μοιάζουν τόσο αληθινά όλα και όμως δεν είναι! Αυτό είναι τρομακτικό.

Μπορείτε να δείτε αυτά τα βιντεο-

italian-pup

Prompt: The camera directly faces colorful buildings in Burano Italy. An adorable dalmation looks through a window on a building on the ground floor. Many people are walking and cycling along the canal streets in front of the buildings

 

train-window

Prompt: Reflections in the window of a train traveling through the Tokyo suburbs.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης