Επιτέλους Χριστούγεννα!!!

Επιτέλους Χριστούγεννα!!!

 

Από τις μαθήτριες : Κανδηλιώτη Ευαγγελία, Ζιώγα Μαρία, Γιουσμά Θεραπία, Αγγελοπούλου Ευφροσύνη

 

  Με μεγάλη χαρά ακούσαμε την πρόταση για έκδοση εφημερίδας στο σχολείο μας.

Καιρός ήταν: θέλουμε να γίνει η έκφρασή μας, ο διάλογός μας, η επικοινωνία μας!!! Φιλόδοξο; Μπορεί… Ωστόσο θα προσπαθήσουμε και θα το υποστηρίξουμε. Εξάλλου, πάντα υπάρχει χρόνος για κάτι που σε γεμίζει.

  Η πρόταση που έγινε μάς βρήκε όλους σύμφωνους: να εκδώσουμε χριστουγεννιάτικο φύλλο. Οι καθηγητές μας διστακτικοί λόγω του περιορισμένου χρόνου. Εμείς απόλυτοι: θα προλάβουμε! Να΄ μαστε  λοιπόν εδώ να μιλάμε για τα Χριστούγεννα…και να ευχόμαστε καλή επιτυχία  στην προσπάθειά μας.

 

 Τι είναι για μας λοιπόν τα Χριστούγεννα;

 

Τα Χριστούγεννα δηλώνουν την ετήσια χριστιανική εορτή της γέννησης του Χριστού. Όπως όλοι γνωρίζουμε γιορτάζονται στις 25 Δεκεμβρίου! Ειδικότερα σήμερα με την κατάσταση που επικρατεί, η γιορτή αυτή προσφέρει χαρά σε μικρούς και

και ανεπανάληπτες οικογενειακές στιγμές. Τις γιορτινές αυτές ημέρες τα μέλη της οικογένειας έρχονται πιο κοντά γεφυρώνοντας το χάσμα που υπάρχει μεταξύ τους, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις τους και χτίζοντας γερά θεμέλια εμπιστοσύνης και ασφάλειας συμμετέχοντας σε πολυάριθμες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Έτσι κι εμείς, με αφορμή το εορταστικό αυτό κλίμα πήραμε την απόφαση να αφιερώσουμε στη μεγάλη γιορτή την πρώτη έκδοση της σχολικής μας εφημερίδας!

 

Σχολιάστε

Top