Για τους λάτρεις των Video Games

games

 Από τους Γιάννη Χαλδέζο  και  Γιώργο Τζιλβιλή

HEARTHSTONE: HEROESOF  WARCRAFT

                                                     Το καινούριο παιχνίδι της Blizzard Entertainment

    Το World of Warcraft (συντομογραφία: WoW) έγραψε και ακόμα γράφει ιστορία στον κόσμο των online παιχνιδιών. Η Blizzard Entertainment βλέποντας την επιτυχία του WoW άδραξε την ευκαιρία και μπήκε στον κόσμο των card games φτιάχνοντας ένα καινούριο παιχνίδι καρτών, το Hearthstone βασισμένο στον κόσμο και τους ήρωες του Warcraft.

    Στο Hearthstone ο παίκτης καλείται να φτιάξει την δική του τράπουλα που περιλαμβάνει ξόρκια και τέρατα για να αντιμετωπίσει την τράπουλα του αντιπάλου του. Ο κάθε παίχτης αναλαμβάνει να ενσαρκώσει μία από τις εννιά classes, που  η κάθε μία δίνει διαφορετικά πλεονεκτήματα, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις επιλογές και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

    Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια καρτών το Hearthstone δίνει την δυνατότητα στον παίχτη να παίξει δωρεάν, καθώς το ίδιο το παιχνίδι πριμοδοτεί τον παίχτη με μια γκάμα από βασικές κάρτες με τις οποίες μπορεί να φτιάξει μια τράπουλα για να παίξει ενάντια σε άλλους ανθρώπους ή τον υπολογιστή.

    Για να αποκτήσει ο παίκτης καλύτερες κάρτες, πρέπει να ανοίξει ψηφιακά «φακελάκια» με κάρτες, τα οποία αποκτούνται δύσκολα, για να έχει και νόημα το παιχνίδι ή να πληρώσει, αν είναι ανυπόμονος.

    Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η αρένα στην οποία ο παίχτης δεν παίζει με τις δικές του κάρτες, αλλά με τυχαίες που του δίνει ο υπολογιστής, δίνοντας μια πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα νότα στο παιχνίδι. Ανάλογα με την επίδοση του παίχτη με αυτήν την τράπουλα, ο παίχτης κερδίζει πιο πλούσιες αμοιβές.

    Με λίγα λόγια, το Hearthstone είναι ένα εθιστικό παιχνίδι καρτών, το οποίο μπορεί να παίξει ο καθένας, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία όπως με παρόμοια παιχνίδια.

Σχολιάστε

Top