Καλοκαίρι 2014 Οι Παραλίες της Λέσβου & Το Λεσβιακό Καλοκαιρινό Ημερολόγιο

Καλοκαίρι 2014  Οι Παραλίες της Λέσβου & Το Λεσβιακό Καλοκαιρινό Ημερολόγιο

 Της  Μυρτώς Βαριάμη

 

Οι παραλίες της Λέσβου θα λέγαμε ότι δεν είναι πάρα πολλές σε σχέση με το μέγεθος του νησιού. Παρουσιάζουν όμως μεγάλη ποικιλία. Αμμουδερές, άλλες με βότσαλο, με φύκια ή βράχια. Κρύα καταγάλανα νερά, υποβλητικό τοπίο, άλλοτε για ήσυχες και άλλοτε για fun διακοπές. Άλλες μικρές και γραφικές και άλλες μεγάλες και κοσμικές. Όσο για τα νερά τους, είναι πεντακάθαρα και μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις.

Αν καλοκαίρι για εσάς σημαίνει δραστηριότητες όλων των ειδών, στις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, τότε στις: πλαζ Τσαμάκια στη Μυτιλήνη, Μόλυβος, Πέτρα, Άναξος, Σίγρι, Σκάλα Ερεσού, Σκάλα Καλλονής, Βατερά, Άγιος Ισίδωρος σας περιμένουν απίθανα beach sports. Αν δεν σας αρέσει η πολυκοσμία και είστε απαιτητικοί και ανήσυχοι επισκέπτες, μπορείτε άνετα να απολαύσετε την ηρεμία σας σε εξωτικά τοπία ή μοναχικές ανεξερεύνητες παραλίες, όπως Φτέλια, Λιγονάρι, Τσίλια, Μερσίνια, Δρώτα, Άγιος Φωκάς, Αχλαδερή, Ποδαράς,  Χρούσος, Τσιχλιώντα, Αρχαία Άντισσα, Μικρή και Μεγάλη Τσιχράντα, Παλιός, Άγιος Στέφανος, λίγα μόλις χιλιόμετρα οf road. Αν πάλι ανήκετε στους αθεράπευτα ρομαντικούς, μπορείτε να περάσετε ατέλειωτες ώρες στις παραλίες: Χαραμίδα, Άγιος Ερμογένης, Κανόνι, Πεταλίδι, Σκάλα Μυστεγνών, Σκάλα Μπαλτζικίου (Νέες Κυδωνίες), Πεδή, Τσόνια, Κάγια, Εφταλού, Φανερωμένη, Νυφίδα, Μελίντα, Τάρτι και Ευρειακή.

 

Λεσβιακό Καλοκαίρι 2014 – Οι πρώτες ανακοινώσεις

   Η Θεατρική παράσταση «Κατάδικός μου» με την Ελένη Ράντου θα λάβει χώρα στο κάστρο Μυτιλήνης στις 30 Ιουλίου. Η Νατάσα Μποφίλιου θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κάστρο της Μυτιλήνης στις 6 Αυγούστου. Τέλος, «Οι φόνισσες» της Παπαδιαμάντη των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου θα βρίσκονται για μια παράσταση στο κάστρο Μυτιλήνης στις 8 Αυγούστου.

Το Arena Vatera beach – club  θα κάνει Opening Party στις 14 Ιουνίου και τα πρώτα live που έχουν ανακοινωθεί είναι με τους Tus και Γιώργο Τσαλίκη στις 5 Ιουλίου, αλλά και με την Άντζελα Δημητρίου στις 19 Ιουλίου.

Καλή Διασκέδαση σε κάθε επιλογή σας!!!

 

Σχολιάστε

Top