Μας αρέσει ο αθλητισμός… Σημαντικά αθλητικά γεγονότα

Μας αρέσει ο αθλητισμός…
Σημαντικά αθλητικά γεγονότα
Του Φάνη Αγριτέλλη

spor
Λέσβος:
Η ΑΕΛ Καλλονής μετά την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε από τον ΠΑΣ Γιάννενα κυνηγάει τη Δευτέρα 3/11/2014 το τρίποντο εναντίον του Λεβαδειακού με το οποίο θα αναρριχηθούμε στη 2η θέση της βαθμολογίας . Ο Αιολικός νίκησε την Κυριακή 2/11/2014 τον Παναρκαδικό με 1-4 στην Τρίπολη συνεχίζοντας την επέλασή του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Έτσι λοιπόν ο Αιολικός έχει φτάσει τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 4η του 3ου ομίλου με την Δόξα Νέα Μανολάδα και τον Παναργειακό να βρίσκονται στην κορυφή.
Ελλάδα:
Στις ομάδες που αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τορίνο για τον αγώνα με τη Γιουβέντους με στόχο την κατάληψη τουλάχιστον ενός βαθμού που θα τον φέρει πιο κοντά στη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι σε κακή κατάσταση αφού τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει ανησυχίες .
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη την Αϊντχόφεν στο Απόστολος Νικολαΐδης με στόχο την νίκη μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Ολλανδία.
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την συντριβή του από την Τότεναμ στο Λονδίνο με 5-1 θα υποδεχθεί την ίδια ομάδα στην Τρίπολη με στόχο την νίκη που θα φέρει και πρόκριση στην ομάδα της Τρίπολης.
Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις στη Φλωρεντία αφού μετά την ήττα στην Τούμπα από τη Φιορεντίνα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.
Εθνική Ελλάδος: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απολαμβάνει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τα Νησιά Φερόες. Στις 14 Νοεμβρίου η Ελλάδα θα κυνηγήσει σαφώς ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο την πρόκριση πάντα στα γήπεδα της Γαλλίας το 2016 αν και έχουμε μόλις 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια.

αθλητισμος

Σχολιάστε

Top