αθλητικα νεα

Αθλητικά Νέα

Μυτιλήνη: Στο λεσβιακό ποδόσφαιρο η ΑΕΛ Καλλονής ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά μένοντας στους 37 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να μείνει στην Σούπερ Λιγκ. Η άλλη ομάδα του νησιού, που μας αντιπροσωπεύει στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Γ΄ Εθνική, ο Αιολικός έχασε στη Ζάκυνθο από τον Ζακυνθιακό με 2-0. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Αιολικός βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του 3ου ομίλου με 37 βαθμούς μόνο με… θαύμα προλαβαίνει το τρένο της ανόδου.
Ελλάδα: Διακοπή στα πρωταθλήματα μας λόγω εθνικών ομάδων. Έτσι λοιπόν η Ελλάδα φιλοξενείται στο νεόκτιστο Groupama Arena στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία( 21:45) σε ένα παιχνίδι τελικό για την Εθνική μας αφού χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2016 στη Γαλλία. Η Ελλάδα είναι ουραγός του 6ου ομίλου έχοντας 1 βαθμό σε 4 αγώνες.
Ευρώπη: Άνοιξε προχθές η αυλαία για τα προκριματικά του Euro 2016 με αγώνες πλούσιους σε θέαμα. Για τον 1ο όμιλο η εξαιρετική φέτος Ισλανδία επικράτησε εύκολα του Καζακστάν με 3-0, η πρωτοπόρος του ομίλου Τσεχία ήρθε ισόπαλη με την Λεττονία (1-1) εντός έδρας και η Ολλανδία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τουρκία. Για τον 2ο όμιλο η Ουαλία επικράτησε με 0-3 του Ισραήλ χάρη σε 2 γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Η Κύπρος δεν τα κατάφερε κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο η οποία ηττήθηκε με 5-0 ενώ η Βοσνία Ερζεγοβίνη νίκησε 3-0 την Ανδόρρα με χατ-τρικ του Έντιν Τζέκο.
Για τον 3ο όμιλο η Σλοβακία συνέχισε το απόλυτό της μετρώντας 5 νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι Σλοβάκοι επικράτησαν με 3-0 του Λουξεμβούργου, η Ισπανία νίκησε δύσκολα με 1-0 την Ουκρανία ενώ η Λευκορωσία πέρασε από τα Σκόπια με 1-3. Στον 5ο όμιλο η Αγγλία κάνει επίδειξη δύναμης διασύροντας με 4-0 τη Λιθουανία. Η Ελβετία νίκησε την Εσθονία με 3-0 ενώ η Σλοβενία κέρδισε με 6-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο ξεχωρίζει το Κροατία – Νορβηγία 5-1 σε ένα ματς που σκόραραν οι «πράσινοι» Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίντελφελντ. Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε με τα ματς: Αλβανία – Αρμενία (2-1), Γεωργία – Γερμανία (0-2), Β. Ιρλανδία – Φινλανδία (2-1), Σκωτία – Γιβραλτάρ (6-1), Ρουμανία – Ν. Φερόε (1-0), ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (0-0), Πορτογαλία – Σερβία (2-1) και Ιρλανδία – Πολωνία (1-1).
athl1
athl2

Σχολιάστε

Top