Αθλητικά Νέα

Αθλητικά Νέα

Ελλάδα:
Πλούσια δράση σήμερα στα ελληνικά πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό να ισοπεδώνει με 5-0 την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η καθιερωμένη φιέστα των πρωταθλητών.
Στους Ζωσιμάδες Πας Γιάννενα και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, ενώ ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος στο νησί των Φαιάκων κόντρα στην Κέρκυρα. Τέλος για την Α΄ Εθνική η υπόθεση παραμονή ξαναφούντωσε με 6 ομάδες να αποφεύγουν μια θέση για τον υποβιβασμό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός-ΑΕΛ Καλλονής 5-0, ΠΑΣ Γιάννενα – Εργοτέλης 0-0, Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1, Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-1, ΠΑΟΚ- Λεβαδειακός 1-0, Βέροια- Πανθρακικός 0-1, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-0.
Στη Β΄ Εθνική είχαμε αγώνες για τα πλέι άουτ υποβιβασμού καθώς η Ερμιονίδα και ο Παναιγιάλειος εξασφάλισαν την μαθηματική τους παραμονή στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.
Στη Γ Εθνική εξασφάλισαν την άνοδό τους τόσο ο Κισσαμικός όσο και ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα που μας εκπροσωπεί στην κατηγορία αυτή, ο Αιολικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναργειακό.

Διεθνή:
Στον διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου η Αϊντχόφεν έγινε η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας της στην Ευρώπη, ενώ ακολούθησε ο Ολυμπιακός, η Γιουβέντους στην Ιταλία και η Τσέλσι από την Αγγλία.
Η Γκρόνιγκεν κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας νικώντας στον τελικό την Τσβόλε 2-0 κερδίζοντας μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.
Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα με σβηστές μηχανές διέλυσε με το εμφατικό 0-8 την Κόρδοβα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-3 της Σεβίλλης στο Ramon Sanchez Pijuan με χάτ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Στη Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε με 2-0 στο Λεβερκούζεν από την ομώνυμη ομάδα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
artr12

Σχολιάστε

Top