5ο εν δράσει…

5ο εν δράσει…

  Είχαμε δεν είχαμε «δράσαμε» πάλι και τους τελευταίους δύο μήνες. Συμμετείχαμε σε διαγωνισμούς μαθητικούς, διοργανώσαμε γιορτή. Πάντα σε εγρήγορση. Πιο συγκεκριμένα, έξι μαθητές από τη Β’ Λυκείου συμμετείχαν στο νέο ευρωπαϊκό διαγωνισμό Euroscola, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου και δύο απ΄αυτούς διακρίθηκαν: ο Γιώργος Ιατρού (στην τρίτη θέση) και ο Μιχάλης Τσακυρίδης (στην εικοστή τέταρτη). Συγχαρητήρια!!! Επιπροσθέτως, υπήρξε συμμετοχή από τη Β’ Λυκείου και  σε άλλους τρεις διαγωνισμούς πριν από τα Χριστούγεννα, σε διαγωνισμό γελοιογραφίας ή κόμικς, γαλλικής ποίησης για την Ελλάδα και νεοελληνικής πεζογραφίας ή ποίησης με ελεύθερο θέμα. Αναμένουμε τα αποτελέσματα!

  Εν τω μεταξύ δύο μαθητές της Β’ Λυκείου θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό Φιλοσοφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, το σχολείο μας θα πάρει μέρος σε δράσεις στις αρχές Φεβρουαρίου για το ασφαλές Διαδίκτυο.

   Tην Τετάρτη 15 Ιανουαρίου κόψαμε την πίτα μας κάθε τμήμα χωριστά στην αίθουσά του, αλλά και ολόκληρο το σχολείο, καθηγητές και μαθητές, όλοι ως μία οικογένεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που μας συνδράμει συνεχώς.

  Να μην ξεχάσουμε κι άλλες δράσεις μας. Οι μαθητές του Α1΄έβαψαν την αίθουσά τους εθελοντικά ένα Σαββατοκύριακο. Έδωσαν το καλό παράδειγμα, αφού το ίδιο το σχολείο είναι το δεύτερό μας σπίτι. Παιδιά, ας θεωρήσουμε όλοι προσωπική μας υπόθεση  να κρατήσουμε το σχολείο μας καθαρό και όμορφο.

  Τέλος, τα προγράμματα εξελίσσονται και οι μαθητές συμβάλλουν ενεργά και ανταποκρίνονται θετικά στις απαιτήσεις όλων των καθηγητών, που εμπλέκονται σε αυτά.

Παιδιά, πάντα τέτοια !

Έτοιμοι για δράση πάλι τον άλλο μήνα !

Σχολιάστε

Top