Για τους λάτρεις των Video Games … TOMB RAIDER

Του Γιάννη Τσόκου

   Το Tomb Raider είναι ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1996 μόνο για την κονσόλα  Playstation 1. Αργότερα κυκλοφόρησαν και τα TombRaiderII,III,VI,V,Angelof  Darkness,Legend,Anniversary,Underworld,ASurvivorIsBorn για τις κονσόλες PC, PS1, PS2, PS3, PS4, XBOX όπου κατάφεραν αυτά τα παιχνίδια να τραβήξουν το ενδιαφέρον περίπου 1.000.000.000 gamer.

      Το Tomb Raider ξεκινά με την πρώτη περιπέτεια της Λάρα Κροφτ, η οποία  στην ηλικία των 16 ξεκινά το πρώτο ταξίδι της ως αρχαιολόγος αφού πρόσφατα έχει χάσει και τους δύο γονείς της. Μέσα από όλα αυτά τα παιχνίδια βλέπουμε τη Λάρα να επισκέπτεται διάφορα μέρη του κόσμου ανάμεσα στα οποία  ξεχωρίζουν η Ρώμη, το Παρίσι, η Ανταρκτική, η Κίνα και η Ελλάδα. Σε αυτά τα μέρη η Λάρα γνωρίζει νέες πτυχές του εαυτού της, βρίσκει πανίσχυρα όπλα και καταφέρνει να αναδειχθεί ήρωας του δικού της εαυτού. Σε όλο το ταξίδι της θα γνωρίσει πολλές δυσκολίες και εμπόδια, θα αντιμετωπίσει πολλά  πλάσματα, αλλά και θα γνωρίσει  ανθρώπους που θα την βοηθήσουν να πάει ένα βήμα παραπάνω στο ταξίδι της.

        Το Tomb Raider είναι ένα παιχνίδι το οποίο απευθύνεται σε gamers οι οποίοι αναζητούν περιπέτεια και δράση. Μετά από τα 10 παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στο όνομα Tomb Raider έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα παιχνίδι που ήρθε για να  μείνει.  Το επόμενο Tomb Raider παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριου του 2014 σύμφωνα με φήμες. Είναι ένα παιχνίδι που το συνιστώ σε όλους τους gamers και  ειδικά  σε εκείνους που αναζητούν περιπέτεια, δράση και γενικότερα ένα παιχνίδι από το οποίο θα ταξιδέψουν και εκείνοι μαζί με την Λάρα διαμέσου της κονσόλας τους.

    Το παιχνίδι άλλαξε τόσο τα δεδομένα των  Video Games ώστε αργότερα γυρίστηκε και σε κινηματογραφική ταινία. Για του λόγου το  αληθές, εγκαταστήστε το και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας! 

tomb raider

Σχολιάστε

Top