Αμερικανίδες φοιτήτριες παιδαγωγικής στο σχολείο μας

P1060201

Τ ην  Τρίτη 16.05.2017 επισκέφτηκαν το σχολείο μας  δεκαπέντεΠαιδαγωγικών Τμημάτων  του Northern State University των ΗΠΑ. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο προγράμματος σπουδών εκτός ΗΠΑ με τον τίτλο “Greece: Then and Now”, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα CEPA (CEPA foundation).

Τις φοιτήτριες με τις καθηγήτριές τους Kelly Duncan και Andria Moon, καλωσόρισαν η διευθύντρια Αντιόπη Φραντζή, η δασκάλα Αγγλικών Ειρήνη Πανταζή και ο δάσκαλος Χωριανόπουλος Δημήτρης, οι οποίοι και παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δράσεις του σχολείου μας. Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

eik2

 

Στη συνέχεια οι φοιτήτριες επισκέφτηκαν το νηπιαγωγείο, την Α1 τάξη και τη Δ1 τάξη που είχε ετοιμάσει με τη δασκάλα της Μαίρη Κουκουμάκη μια έκπληξη: κάθε παιδί είχε ετοιμάσει μια ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κάρτα φιλίας ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ (ξέραμε τα ονόματα από τη λίστα που μας είχε στείλει το Υπουργείο).

Βγήκαμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, ανταλλάξαμε e-mail και συμφωνήσαμε ότι το να δουλεύεις με παιδιά είναι όμορφο και είναι το ίδιο παντού (!!!!)

P1060225

 

Σχολιάστε

Top