Άτομα με ειδικές ανάγκες στον έξω κόσμο

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο ο διαχωρισμός διάφoρων κοινωνικών ομάδων, οι διακρίσεις και οι προκαταλήψεις. Δυστυχώς, το φαινόμενο αυτό εντοπίζεται σε μεγάλο βαθμό ....

ARTHRO6y

Μεσογειακή Διατροφή

Διάβασε, μάθε και προστάτεψε τον εαυτό σου! Το 1999 το Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε τις ΄΄Διατροφικές  Οδηγίες για Έλληνες ενή-λικες΄΄ . Οι οδηγίες βασίζονται στην Ελληνική ….

Image14

Παιδική παχυσαρκία

Η παιδική διατροφή χαρακτηρίζεται τα τελευταία χρόνια από τη συχνή κατανάλωση πρόχειρου φαγητού και αναψυκτικών, ενώ πολλά από τα παχύσαρκα παιδιά παραλείπουν την κατανάλωση πρωινού ….

Image13

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ : ΄΄Με λένε Σάντρα΄΄

   Μια συναρπαστική θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους στο υπόγειο του θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν με ππεριεχόμενο τους κινδύνους του Διαδικτύου. Η υπόθεση στηρίζεται ….

Image11

Greeklish

Η εφηβεία είναι ίσως η πιο  παράξενη , αλλοπρόσαλλη και ιδιόρυθμη περίοδος της ζωής του ανθρώπου. Οι αλλαγές οι ψυχοσωματικές είναι πολλές, ραγδαίες, σαρωτικές και ….

Image10

Γκράφιτι

    Άραγε είναι τα γκράφιτι ένα είδος τέχνης; Τα γκράφιτι ανήκουν στην street art και είναι ο μεγαλύτερος εκπρόσωπός της.  H street art είναι ένα ….