Μήνυμα του Διευθυντή του Σχολείου

αρχείο λήψης

      Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού σχολικού περιοδικού, είναι μια ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα, που στοχεύει στην ελεύθερη έκφραση των μαθητών και στην επικοινωνία τους με ανθρώπους εκτός σχολείου. Παράλληλα δίνει κίνητρο στα παιδιά να εργαστούν σε ομάδες και βοηθά «να ανοίξει» το σχολείο στην κοινωνία.

      Είναι η πρώτη φορά που το δικό μας σχολείο επιχειρεί, μέσα από τη δημιουργία του ηλεκτρονικού περιοδικού, να προσφέρει στους μαθητές νέα ερεθίσματα για γνώση, έκφραση και δημιουργία για θέματα που τους ενδιαφέρουν. Αυτή η δραστηριότητα δίνει  στους μαθητές μας την ευκαιρία να αυτενεργήσουν, να γράψουν για θέματα που οι ίδιοι επιλέγουν κι αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό  τη δική τους οπτική γωνία και τις εμπειρίες τους από τη σχολική και την ευρύτερη κοινωνική τους ζωή.

      Το ηλεκτρονικό μας περιοδικό  «Με τα μάτια του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης», εύχομαι να αποτελέσει ένα μαχητικό, ορμητικό  και γεμάτο ενθουσιασμό κανάλι διαλόγου, ενημέρωσης και αποτύπωσης της σχολικής μας -και όχι μόνο- ζωής στο  οποίο επιθυμούμε να πλοηγηθούν  μαθητές, καθηγητές, γονείς και όποιος άλλος έχει την περιέργεια να γνωρίσει τους προβληματισμούς, τις ιδέες, τις αγωνίες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών του σχολείου μας.

Ενεργοί μαθητές, Ενεργοί πολίτες του αύριο!

Καλή μας ανάγνωση!

Ο Διευθυντής

 Λαμπρινίδης Δημήτριος

Μηχανολόγος ΠΕ82

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης