1ο τεύχος

Χωρίς εικόνα

Μήνυμα του Διευθυντή του Σχολείου

      Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού σχολικού περιοδικού, είναι μια ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα, που στοχεύει στην ελεύθερη έκφραση των μαθητών και στην επικοινωνία τους με ανθρώπους εκτός σχολείου. Παράλληλα δίνει κίνητρο στα παιδιά ….

Χωρίς εικόνα

Οι καλύτερες συμβουλές για ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Πηγή: onmed.gr      Ο μεταβολισμός του κάθε ανθρώπου λειτουργεί διαφορετικά ως προς την  πρόσληψη τροφών αλλά και την ρουτίνα την οποία ακολουθεί. Οι παρακάτω συμβουλές αφορούν κάθε τύπο ενός μεταβολισμού όσον αφορά την ενεργοποίηση, ….

Χωρίς εικόνα

Επτά νότες είναι μόνο!

    «Επτά νότες είναι μόνο, σιγά…» , λένε κάποιοι. Λοιπόν δεν είναι μόνο αυτό. Η μουσική είναι κομμάτι της ζωής μας, υπάρχει μέσα μας από την εμβρυακή μας ύπαρξη (ο χτύπος της καρδιάς). Το ….

Χωρίς εικόνα

Ένα από τα σπανιότερα φυτά

      Το Rafflesia arnoldii είναι σπάνιο φυτό του γένους Ραφλέσια. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένα φυτά με μεγαλύτερη άνθηση οργάνων όπως το άμορφος φαλλός και το κορυφή η σκιαδωτή το Rafflesia arnoldii ….

Χωρίς εικόνα

Τα νέα του σχολείου

      Τα νέα του σχολείου μας εν έτει 2020-21 ήταν αρκετά. Συζητήθηκαν από όλους συνολικά τους μαθητές του σχολείου και του 15μελούς συμβουλίου επίσης. Τέθηκαν στον διευθυντή μας, Λαμπρινίδη Δημήτρη, και στους υπόλοιπους ….

Χωρίς εικόνα

Συνέντευξη για τον κορονοϊό με γιατρό του ΚΥ Αταλάντης

      Στη σημερινή κοινωνία αναγράφονται πολλά θύματα του covid-19.  Είναι πλέον γνωστό σε όλους το πρόβλημα που δημιουργείται, ακόμα και σήμερα, με την πανδημία και τις ανησυχίες που μας διακατέχουν. Έτσι λοιπόν, το ….

Χωρίς εικόνα

Δραστηριότητες στην Καραντίνα

Με τι μπορούμε να ασχοληθούμε στην καραντίνα ώστε να μη βαριόμαστε; Αρχικά, στην καραντίνα υπάρχει άπλετος χρόνος επομένως έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι να ασχοληθείτε με ….