2ο Τεύχος

αλοη

Αλόη: Ένα φυτό για πολλές χρήσεις

Η Αλόη είναι ένα γένος που περιλαμβάνει πάνω από 500 ειδή ανθοφόρων, χυμωδών φυτών. Η Αλόη Βέρα έχει χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και φέρεται να έχει κάποιες ιατρικές επιδράσεις ,οι ….

ποδοσφαιρο

«ΑΠΟ Αταλάντης»: Το ποδόσφαιρο στην πόλη μας

Ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αταλάντης, η «ΑΠΟ», μια ομάδα από το 1968 με ισχυρό δεσμό και τρόπους απασχόλησης των παικτών της. Προσφέρει την εκπλήρωση φιλοδοξιών και ονείρων στους νέους ποδοσφαιριστές και παρέχει ενεργή απασχόληση στους μεγαλύτερους. ….

σεπ

Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Έπειτα από ακριβή, αναλυτική και πολύωρη έρευνα, σας παρουσιάζω το ερωτηματολόγιο επαγγελματικού προσανατολισμού! Το παρόν τεστ έχει μία ιδιομορφία: Αποτελείται από τέσσερα (4) επιμέρους πεδία, τα οποία, αν έχετε χρόνο στην διάθεση σας, μπορεί να ….

ψαρι

Συνταγές μαγειρικής

Τώρα στην  καραντίνα που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, νιώθουμε την ανάγκη να τρώμε συνέχεια και να μαγειρεύουμε, λόγω του ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε. Έτσι θα ήθελα να προτείνω μια συνταγή την οποία ….

pets

Τα κατοικίδια στη ζωή του ανθρώπου

Στη σημερινή εποχή είναι σαφές ότι η ζωή του ατόμου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογική του κατάσταση. Επομένως, το άτομο δίνει πολλή προσοχή στην ψυχική του ηρεμία έτσι ώστε να κυλούν όλα ομαλά ….