ΑΡΧΙΚΗ

Η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τίτλο «Positive Mindset» είναι γεγονός!

Η υλοποίηση της εφημερίδα ξεκίνησε το σχολικό έτος 2022-23 στα πλαίσια του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Ηλεκτρονική Εφημερίδα 2022-2023» με συντονίστρια–εκπαιδευτικό την Ανδρεάδου Παναγιώτα ΠΕ01 και συνεργαζόμενους καθηγητές την Τζιμούρτα Δέσποινα ΠΕ02 και Καλογιάννη Μαρία ΠΕ06.

Το σχολικό έτος 2023-24 συνεχίζεται η έκδοση της μέσω του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Ηλεκτρονική Εφημερίδα 2023-2024» με συντονιστή–εκπαιδευτικό τον Σιβάκη Νίκο ΠΕ86 και συνεργαζόμενους καθηγητές την Ανδρεάδου Παναγιώτα ΠΕ01 και την Μπαρμπούδη Δέσποινα ΠΕ80.

Στα τεύχη της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας, γίνεται προσπάθεια να αποτυπωθούν οι πολυποίκιλες, δημιουργικές, καινοτόμες, ομαδοσυνεργατικές, εκπαιδευτικές δράσεις τις οποίες υλοποιούν κατά τη διάρκεια κάθε σχολικού έτους οι μαθητές μας, σε αγαστή συνεργασία με τους καθηγητές τους. Στο 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης το μάθημα δεν γίνεται μόνο στις τάξεις. Μάθημα αποτελεί κάθε στιγμή, κάθε αφορμή για δράση, για επικοινωνία με την τοπική κοινωνία, για συνεργασία, για ανάληψη πρωτοβουλίας από τους μαθητές μας, για κοινωνική προσφορά. Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι ένα λεύκωμα αποτύπωσης της σχολικής μας ζωής, την οποία αξίζει να γνωρίσετε.

Καλή ανάγνωση!
always-keep-positive-mindset14

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης