Άνθρωποι και δελφίνια (1)

Σας παρουσιάζουμε τα κείμενα/ζωγραφιές μας μετά την μελέτη και ανάλυση του κειμένου

» Ά ν θ ρ ω π ο ι      κ α ι      δ ελ φ ί ν ι α «

του Νίκου Σουρούνη

 

Είστε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Μακεδονία» και παρουσιάζετε την είδηση για το νεκρό δελφίνι που βρέθηκε σε παραλία της Νέας Κρήνης.

Φίλες και φίλοι,

διακόπτουμε τη ροή του προγράμματος μας, για να σας μεταδώσουμε μία δυσάρεστη είδηση! Νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε ένα δελφίνι σε παραλία της Νέας Κρήνης στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο δελφίνι είχε ξεβράσει η θάλασσα στην παραλία της Αρετσούς, όπου κείτονταν εκεί για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και η νεκροψία, το δελφίνι πυροβολήθηκε με καραμπίνα μέσα στη θάλασσα, γεγονός που αποδεικνύει ότι την αποτρόπαιη πράξη διέπραξε ψαράς. Άνδρες του λιμενικού κλήθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση, ώστε να συγκεντρώσουν πληροφορίες από ανθρώπους της περιοχής για τις κινήσεις των καϊκιών και των ψαράδων τις τελευταίες δέκα μέρες.

Στο μεταξύ υπηρεσίες δήμου περισυνέλλεξαν το κουφάρι του δελφινιού από την ακτή,  ενώ ο δήμαρχος και αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής έχουν επικηρύξει τον δράστη με το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Αγαπητοί μας φίλοι για ό,τι νεότερο για το συγκεκριμένο θέμα θα σας ενημερώσουμε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού μας. Καλή συνέχεια!

Κασκάνης Άγγελος

Νίκος  Ζωγραφιά Νίκου Ουζούνογλου

Μαρία Μπαρ      Ζωγραφιά Μαρίας Μπαϊραμίδου

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης