ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

 

Φέτος, μετά από τρία χρόνια, έφτασε επιτέλους η χρόνια της Ολυμπιάδας του 2024. Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι της Γαλλίας από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.Η Ελλάδα μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπο κατάφερε να συμμετέχει σε αυτούς τους αγώνες σε αρκετά σπουδαία αθλήματα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν έχουν προπονηθεί ώστε δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει προκριθεί σε εννιά αθλήματα με 46 μέλη συνολικά. Πέντε στη σκοποβολή, τρία στον στίβο, πέντε στην κολύμβηση, δύο ομάδες στο πόλο, τρία στην κωπηλασία, ένα στην πάλη, ένα στη γυμναστική, ένα στην ποδηλασία και ένα στην ιππασία. Σύντομα θα μάθουμε επίσης αν θα πάρει την πρόκριση η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης αφού τελειώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Η Ελλάδα είναι ικανή για μεγάλες επιτυχίες και μπορεί να κατακτήσει πολλά μετάλλια. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να υποστηρίξουμε όλους αυτούς τους μεγάλους αθλητές και τις μεγάλες αθλήτριες με τον καλύτερο τρόπο.

Ηλιάνα Αναστασίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης