Body-adapted Wearable Electronics

Επιμέλεια: Γωγώ Μαστρογιάννη

Τα Body-adapted Wearable Electronics είναι σχεδόν αόρατες συσκευές που περιλαμβάνουν  ακουστικά-ψείρες που παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, αισθητήρες που φοριούνται κάτω από τα ρούχα για να παρακολουθείτε τη στάση του σώματος σας, προσωρινά τατουάζ που παρακολουθούν τα ζωτικά όργανα για την υγεία και ειδικές σόλες παπουτσιών που κατευθύνουν εκείνον που τις φοράει μέσω GPS με δόνηση αισθητή στα πόδια.

Μπορει κάποιος να τις βάλει για διάφορους λόγους: όπως για να βοηθήσουν τους τυφλούς να περιηγούνται με ασφάλεια . Βοηθάνε τους ανθρώπους στο να ενημερώνονται τακτικά για την  προσωπική τους υγεία και φυσική κατάσταση .Τα φοράς στο σώμα σου ή στα ρούχα σου και σου δίνουν αναφορά για την υγεία σου. Αυτή  η συσκευή είναι πολύ μικρή.

Κάποια από τα Θετικά χαρακτηρίστηκα της είναι ότι  σε βοηθάει να παραμείνεις υγιείς και  δεν φαίνεται πάνω στο σώμα σου ,είναι μια οικολογική συσκευή .Δεν είναι κατασκευασμένη από επικίνδυνα προς το περιβάλλον υλικά. Αποτελείται από μεταλλικό κάλυμμα και μέσα περιέχει πλαστικό και πηλό ,δεν καταναλώνουν πολύ ενέργεια γιατί δεν το απαιτεί το μέγεθός τους.

Κάποιοι τρόποι να το φορέσεις είναι να  κάνεις  μια μικρή εγκοπή στο δέρμα σου και να βάλεις  μέσα την συσκευή ή να κολλήσεις την συσκευή πάνω στο σώμα σου ή να τη βάλεις πάνω στα ρούχα σου

 

wpid-wp-1392778853130

Πηγές : Body-adapted Wearable Electronics by Francesca Tomarchio (prezi.com)

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης