Φαίνεται πως το 2015 είναι το τυχερό μου έτος!

το φλουρί

Φαίνεται πως το 2015 είναι το τυχερό μου έτος. Κέρδισα το φλουρί στην ΣΤ’2 τάξη του δημοτικού μου σχολείου. Περίμενα πως και πως να κόψουμε τη βασιλόπιτα και κέρδισα για πρώτη φορά στο σχολείο.

Μόλις μπήκε το νέο έτος, κόψαμε τη βασιλόπιτα στο σπίτι με την οικογένειά μου και το φλουρί έτυχε στην Παναγία. Από την μια χάρηκα επειδή θα έχουμε την ευλογία της Παναγιάς και των Αγίων αλλά από την άλλη στενοχωρέθηκα που για ακόμη ένα έτος δεν τα κατάφερα να κερδίσω το φλουρί στο σπίτι.

Ύστερα, στην κοπή της πίτας στο σχολείο δεν περίμενα πολλά πράγματα αφού δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξη πλέον. Και όμως ενώ δεν τα κατάφερα στο σπίτι μεταξύ 4 ατόμων, ήμουν ιδιαίτερα τυχερή στο σχολείο ανάμεσα σε 18 παιδιά. Όταν άκουσα πως εγώ ήμουν η κερδισμένη τρελάθηκα από τη χαρά μου. Ελπίζω όντως η χρονιά μου να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να έχω υγεία,ευτυχία και συνέχεια πολλές επιτυχίες.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημ. Σχολείου Καλλιθέας.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας έκοψε σε κάθε τμήμα του σχολείου βασιλόπιτα και έδωσε δώρα στους τυχερούς! Ευχαριστούμε πολύ!

Παναγιώτα

Τοχουμίδου

Σχολιάστε

Top