Προετοιμάζοντας μια σχολική γιορτή

maxresdefault

Στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου μαθήτριες και μαθητές από το τμήμα Γ2 εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της φιλολόγου του σχολείου μας Κας Χρύσας Αργυράκη. Στα κείμενα παρακάτω μοιράζονται μαζί μας τις εντυπώσεις τους…

«Ήταν υπέροχη η προετοιμασία για την γιορτή. Δεν ήταν εύκολο και σίγουρα ήταν αρκετά απαιτητικό, γιατί θέλαμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο που γινόταν. Όμως γελάσαμε πολύ με τα ‘’σαρδάμ’’ που κάναμε την ώρα που λέγαμε τα λόγια μας, το λεγόμενο ‘’σεντόνι’’ που παθαίναμε και ξεχνάγαμε τα λόγια μας, το κορίτσι που μας τράβηξε (η Κάτια) που μπορεί να μην πατούσε το κουμπί της κάμερας και λέγαμε τα λόγια μας, χωρίς να μας τραβάει. Όλα αυτά έκαναν πολύ ξεχωριστή την προετοιμασία και σίγουρα θέλω να το ξανακάνω».

Μαρίλια Παπαδοπούλου, Γ2

Ήμασταν ενθουσιασμένες. Εννοείται πως όλη αυτή η διαδικασία θα ήταν χρονοβόρα, μα αυτό ήταν το λιγότερο που μας ένοιαζε. Δεν βλέπαμε την ώρα  να κάνουμε τις πρόβες και να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ωραίο, για να παρουσιάσουμε όχι σε ένα άτομο, αλλά σε όλο το σχολείο! Βέβαια δεν μπορώ να πω πως ήταν πολύ εύκολο. Έπρεπε να τραβήξουμε ξανά και ξανά το βίντεο, επειδή υπήρχαν μικρές αστοχίες. Επίσης, ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος. Παρόλα αυτά νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο και η εμπειρία επίσης! Ελπίζω να ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο πολύ σύντομα!!!

Κάτια Παρλιάρου, Γ2

Σχολιάστε