Samsung Galaxy Z FLIP 3

Το νέο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 είναι φτιαγμένο για όσους δεν ακολουθούν την μόδα, αλλά την δημιουργούν.

Το νέο foldable της Samsung δεν είναι απλά το νέο μοντέλο, είναι από μόνο του μια δήλωση. Με εξαιρετική φορητότητα, μόλις 183g, 15,9mm στην πιο λεπτή του πλευρά και μόλις 86.4mm διπλωμένο, έχεις ένα πανίσχυρο νέο τρόπο έκφρασης και διασκέδασης που χωράει και στο μικρότερο τσαντάκι!Με εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη Dynamic Amoled 2X με ανάλυση FHD+ (2640 x 1080) και προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz σου προσφέρει εικόνα και video όπως ποτέ ξανά, ενώ η 1.9” Super Amoled εξωτερική οθόνη σου επιτρέπει να παίρνεις selfies και να χειρίζεσαι βασικές λειτουργείες του τηλεφώνου χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξεις.

Βγάλε εξαιρετικές φωτογραφίες με την πίσω κάμερα που αποτελείται από δύο φακούς: έναν ευρυγώνιο 12MP F1.8 με οπτική σταθεροποίηση και έναν υπερευρυγώνιο 12MP F2.2 για εξαιρετικές φωτογραφικές περιπέτειες, ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Η εσωτερική κάμερα 10MP F2.4 σου επιτρέπει να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και να κάνεις και livestreams που θα συζητηθούν.

Ο ολοκαίνουριος και πανίσχυρος Snapdragon 888 και τα 8GB LPDDR5 RAM διαχειρίζονται με μαεστρία τις εφαρμογές σου, το multitasking και την επεξεργασία των φωτογραφιών σου. Επίσης, απέκτησε πρόσβαση σε 5G δίκτυα με υψηλές ταχύτητες sub6 + mmWave.

Όλα αυτά κλεισμένα σε σώμα με μοδάτη σχεδίαση από Armor Aluminum, με επίστρωση Gorilla Glass Victus και ανθεκτικότητα στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IPX8. Πρόκειται για το πρώτο foldable κινητό με αντοχή στις πιτσιλιές! Μαζί με την διπλή μπαταρία 3,300 mAh (930+2370 mAh).

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης