Apple watchOS 9

download

Mε μια νέα ενημέρωση watchOS 9 για το Apple Watch, η εταιρεία φέρνει μια ουσιαστική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού όταν χρειάζεται.

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται χειροκίνητα μέσω του Κέντρου Ελέγχου ή του μενού ρυθμίσεων. Υπάρχει προτροπή για ενεργοποίηση από τον χρήστη όταν απομένει 10% μπαταρία, ενώ απενεργοποιείται αυτόματα μόλις φτάσει 80% φόρτιση.

Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας απενεργοποιεί τις πιο απαιτητικές λειτουργίες, όπως AoD, ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών, παρακολούθηση αρρυθμίας, καρδιακό ρυθμό και μετρήσεις οξυγόνου στο αίμα. Οι υπενθυμίσεις προπόνησης είναι επίσης απενεργοποιημένες.

Εάν δεν υπάρχει iPhone συνδεδεμένο στο ρολόι σε κοντινή απόσταση, θα απενεργοποιήσει το Wi-Fi και τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας. Οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις είναι επίσης απενεργοποιημένες.

Βέβαια, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση δεδομένων ή Wi-Fi, το σύστημα θα τα ενεργοποιήσει ξανά. Ακόμα, αν το ρολόι παραμένει εντός του εύρους σύνδεσης του τηλεφώνου, θα αναβάλλει τις ειδοποιήσεις και θα τις παραδίδει κάθε ώρα.

Η συνολική απόδοση του ρολογιού στη νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας θα είναι μειωμένη, επομένως η χρήση animation και το navigation θα επηρεαστούν.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης