Σας προτείνουμε… ταινίες

11

Προτάσεις για ταινίες

Kakegurui – Σειρά Anime (2017).

Υπόθεση: Όλες και όλοι σε μια σχολή poker στο Τόκυο, προσπαθούν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο την Yumeko και την Kirari, παίζοντας poker και διώχνοντας αδύναμους παίκτες.

Κατερίνα Κ.

 

Η αγαπημένη μου ταινία είναι οι Avengers: Endgame (Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη). Είναι αμερικανική ταινία, με υπερήρωες των Marvel Comics, τους Εκδικητές. Η ταινία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου 2019, σπάζοντας το ρεκόρ πρώτης μέρας προβολής στα ελληνικά κινηματογραφικά χρονικά με περισσότερα από 78.000 εισιτήρια.

Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς καθώς και από τους οπαδούς της σειράς, με πολλούς να επαινούν την σκηνοθεσία, τις ερμηνείες, τα ειδικά εφέ, την μουσική υπόκρουση, το συναισθηματικό βάρος καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η ταινία έφερε την αποκορύφωση μιας σειράς ταινιών με 22 μέρη.

Μια σύντομη περίληψη: Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών.

Κωνσταντίνος

Σχολιάστε

Top