GRAN TURISMO SPORT

Η σειρά Gran Turismo είναι από τις πλέον δημοφιλείς ανάμεσα στους fans των αγωνιστικών παιχνίδι και το νέο μέρος της είναι εδώ και κυκλοφόρησε για το PS4 και το PS4 Pro. Με τα Forza Motorsport 7 και Project Cars 2 να βρίσκονται ήδη στα καταστήματα, η Sony θέλησε να ρίξει στον αγώνα τη δική της πρόταση, με την υπογραφή –πάντα– του Kazunori Yamauchi και της Polyphony Digital. Το ρίσκο είναι μεγάλο από την αρχή, καθώς σε αντίθεση με τους δύο ανταγωνιστές του, το Gran Turismo Sport δεν πατάει πάνω στα γνωστά δεδομένα, εξελίσσοντας κάποιους τομείς.

142863-games-review-gran-turismo-sport-review-image2-y9esfc6mqj

Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί από την αρχή, με άλλη λογική και σαφώς πολλές αλλαγές.

Το παιχνίδι διατηρεί τα πολλά χαρακτηριστικά του ρεαλισμού, αφήνοντας όμως τις υπερβολές και προσφέροντας μια πιο χαρούμενη νότα. Σαφώς και δεν θα μπορείτε να οδηγείτε με το γκάζι μόνιμα στο πάτωμα, αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές και η ρεαλιστική οδήγηση απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή. Τα οχήματα έχουν βάρος που μεταφέρεται άριστα στον   παίκτη, αφού πρέπει να φρενάρει στα κατάλληλα σημεία για να μπει στις στροφές και να πατάει γκάζι επίσης εκεί που πρέπει για να συνεχίζει τη διαδρομή του. Σε έναν αγώνα τα λάθη πρέπει να είναι μηδαμινά αν θες να διεκδικήσεις τις πρώτες θέσεις.

Το παιχνίδι διαθέτει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων, από τα πιο απλά στα πιο σύγχρονα  και αγωνιστικά. Ο κάθε παίκτης ξεκινά με ένα αμάξι και με την βοήθεια της σχολής και των αποστολών οδήγησης μαζεύει λεφτά έτσι ώστε να αγοράσει καλύτερα αμάξια.

Το παιχνίδι έχει φαντασμαγορικά γραφικά που μαγεύουν τον παίκτη.

 

Θανάσης Γεωργιάδης Γ2

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Περί 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 8 Άρθρα
ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης