ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ‎

ΑΠΟ: ΜΑΝΤΖΟΥΦΑΣ ΗΛΙΑΣ - Ιουν• 29•15

Γράφει η Φαίη Τσεντεμείδου

Το καλοκαίρι έφτασε, το σχολεί15ο τέλειωσε και τα θερμόμετρα έχουν χτυπήσει κόκκινο.΄Ηρθε λοιπόν ώρα για ξεκούρση και για ανταμοιβή των κόπων μας για όλο τον χρόνο. Και τι πιο υπέροχο από τις καλοκαιρινές διακοπές;
Υπάρχουν πολλά και διάφορα μέρη τα οποία  θα σε μαγέψουν με τα αξιοθέατα, αλλά κυρίως τις παραλίες τους γιατί αυτό είναι που έχει περισσότερη σημασία το καλοκαίρι. Παρακάτω, αναφέρονται μερικά από τα πιο όμορφα μέρη εντός Ελλάδας.

1.Χανιά, Κρήτη
Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο.Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη παραλιακή πόλη που θα σας μαγέψει.Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το παλιό λιμάνι, ι16δανικό για βραδινούς περιπάτους και χαλάρωση, του οποίου η γραφικότητα θα σας μαγέψει. Πολύ κοντά στα Χανιά (1 ώρα με το αμάξι) βρίσκεται το Ελαφονήσι, μια τρομερά όμορφη και γνωστή παραλία

2.Σαντορίνη
Διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα τοπία όλου του κόσμου και δέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.Το πιο σημαντικό αξιοθέατό της είναι το ηφαίστειο, όμως υπάρχουν και πολλές παραλίες, με πιο ξακουστές την Περίσσα, το Καλαμάρι και την Κόκκινη παραλία.Η Περίσσα και το Καμάρι είναι απέραντες παραλίες με ηφαιστειογενή μαύρη άμμο και βαθιά γαλάζια νερά. Η Κόκκινη Παραλία αποτελείται από εντυπωσιακούς κόκκινους και μαύρους βράχους.

1718

3.Μύκονος
Είναι ένα ιδιαίτερα τουριστικό νησί, που μαγεύει τον ταξιδιώτη και διαθέτει ονειρικές παραλίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των τουριστών. Οι κάτοικοι της Χώρας, όπως αποκαλείται αλλιώς το νησί, βρίσκονται συνεχώς σε ένα τρελό πάρτι.

19 20

Σχολιάστε

Top