ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! (Αθανασία Κοσκινά)

Σύνηθες φαινόμενο στη σημερινή κοινωνία είναι άτομα από όλες τις ηλικίες να έχουν την ανάγκη να βγουν αλλά δεν ξέρουν πού. Σήμερα λοιπόν θα βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα προτείνοντάς σας διάφορα μέρη στην Αττική που αξίζει να επισκεφθείτε!

Παρακάτω θα σας προτείνω διάφορα ιδιαίτερα εστιατόρια με μοναδικές γεύσεις που θα μπορούσατε να επισκεφθείτε:

  • Spondi Restaurant

Αν είσαι λάτρης της γαλλικής κουζίνας, θα σου πρότεινα αυτό το εστιατόριο. Βρίσκεται στο Παγκράτι και πρόκειται για ένα υπέροχο εστιατόριο, λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει… Το μενού αποτελείται μόνο από φρέσκα και επιλεγμένα υλικά, καθώς είναι ένα βραβευμένο εστιατόριο.

  • Huaca Nikkei Resto bar

Στο νέο «εθνικ» εστιατόριο Huaca μπορείτε να δοκιμάσετε περουβιανό μενού με ιαπωνικές αναφορές, με τη δυναμική της πρώτης ποιότητας συστατικών. Βρίσκεται Τιμολέοντος 1, Αθήνα. Το μενού του είναι καταπληκτικό με πολύ διαφορετικές γεύσεις σε σχέση με την ελληνική κουζίνα.

  • Dinner in the sky 

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που σε απογειώνει! Βρίσκεται στην Τεχνοπολη στην Αθήνα κι αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, καθώς τρως και βρίσκεσαι «στον ουρανό» με θέα την Ακρόπολη! Το μενού του είναι υπέροχο, αλλά η εμπειρία του περιβάλλοντος ακόμα καλύτερη!

Για τη συνέχεια, θα προτείνω κάποια μέρη που θα μπορούσατε να πάτε με τις οικογένειές σας ή τους φίλους σας να διασκεδάσετε, να παίξετε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές:

  • Allou Fun Park 

Ένα από τα πιο διάσημα πάρκα αναψυχής στην Αθήνα είναι το Allou fun park. Βρίσκεται στο Ρέντη και περιέχει διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια με πολύ αδρεναλίνη ή ακόμα και… τρόμο!

  • Kartland

Όσοι αγαπάτε την οδήγηση, μπορείτε να επισκεφτείτε με το παιδί σας ή με τους φίλους σας μια από τις μεγαλύτερες πίστες καρτ που βρίσκεται στην Παλλήνη. Είναι μια εμπειρία αξέχαστη για όλους.

  • Adventure park 

Το Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής και διημέρευσης, όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Οι επισκέπτες επιλέγουν να «πετάξουν» από δένδρο σε δένδρο σε ύψος μέχρι 15 μέτρων (!) με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Οι δοκιμασίες του Adventure Park είναι «προσιτές» σε όλους, μικρούς – μεγάλους, τολμηρούς και… λιγότερο τολμηρούς, αφού πρόκειται για διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη.

Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από προηγούμενη υποχρεωτική εκπαίδευση, ακόμη και για την πλέον εύκολη διαδρομή. Δεν χρειάζεται να είστε γυμνασμένοι, ειδήμονες της αναρρίχησης ή λάτρεις των extreme sports, αφού οι διαδρομές του είναι για όλους, αρκεί βέβαια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνει το προσωπικό κατά την υποχρεωτική εκπαίδευση και τον κανονισμό ασφαλείας και λειτουργίας. 

                                                                                 

  • Paintball Park Malakasa

Το Paintball Park Malakasa (πρώην Invader) μετά την επέκτασή του είναι πλέον ένας χώρος συνολικής έκτασης 150 στρεμμάτων και αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο Paintball της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) της Ευρώπης!

Σκοπός του είναι να παρέχει το μέγιστο αποτέλεσμα δίνοντας ικανοποιητικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις όσων το επισκέπτονται. Γι” αυτό έχουν εξασφαλίσει οι υπέυθυνοι διαχειριστές πλήρη και καινούργιο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για όλους όσοι επιθυμούν να παίξουν paintball στο πάρκο!

Κάποια άλλα ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφτείς είναι κέντρα διασκέδασης, στα οποία μπορείς να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου με παρέα. Είναι ένα εύκολος και οικονομικός τρόπος για να περάσεις τα σαββατοκύριακα σου. Επιπλέον, έχεις ποικίλες επιλογές και μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε κατηγορία σε ενδιαφέρει. Τέλος, μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διευρύνεις το κοινωνικό σου περίγυρο.

  • Athens Pinball Museum – Μουσείο Φλίπερ Αθηνών

Το Μουσείο Φλιπερ Αθηνών (Athens Pinball Museum) διαθέτει μια μοναδική συλλογή με πάνω από 100 μηχανές φλίπερς (!) που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950 έως και τη δεκαετία του 2000! Το APM είναι ένα διαδραστικό μουσείο, στο οποίο όχι μόνο μπορείτε να θαυμάσετε αυτες τις αντίκες αλλά επίσης να παίξετε! Είναι ένα μουσείο που μέχρι το τέλος της επίσκεψης αφήνει να κατακλύζονται από νοσταλγία, όσοι από παλιά αγαπούσαν το παιχνίδι, ενώ κάνει χαρούμενους όσους νεότερους επισκέπτες απολαμβάνουν κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Τη ζωή, άλλωστε, πρέπει να τη ζήσεις σαν παιχνίδι, έλεγε ο Πλάτωνας…

Athens Pinball Museum - All You Need to Know BEFORE You Go

  • Limba

Ένας χώρος που επιτέλους μπορείς να σπάσεις ό,τι θέλεις! Τέρμα πια τα «Πρόσεχε το βάζο» της μαμάς. Τέρμα η ταλαιπωρία από το χαλασμένο τηλεχειριστήριο. Σε περιμένουν όλα εκεί, για να πάρεις το αίμα σου πίσω και ν “ακούσεις τι ήχο κάνουν όταν σπάνε!

Το  Break room (ή όπως αλλιώς θες, πες το) είναι ένα θεματικό δωμάτιο, εν ολίγοις, που σαν concept ξεκίνησε από την Ιαπωνία περίπου μια δεκαετία πίσω (λίγο αργότερα από τα escape rooms) και χρόνο με τον χρόνο αποδεικνύει τη δυναμική του σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, όσο η συζήτηση για τις de-stress του ιδιότητες έχει απασχολήσει ουκ ολίγους στον κόσμο.

ΛΙΜΠΑ Rage Room | Athens

  • Royal Bowling

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο για μικρούς και μεγάλους στο Περιστέρι, το «βασιλικό» αυτό μέρος σε περιμένει με 15 διαδρόμους για ατελείωτο παιχνίδι και εννέα μπιλιάρδα για να δοκιμάσεις τις επιδόσεις σου στο σπορ. Διαθέτει επίσης και πίστα roller skating, ηλεκτρονικά παιχνίδια και αρκετές επιλογές επιτραπέζιων για να παίξεις με την παρέα.

 Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για ψυχαγωγία! Περιμένω τα σχόλιά σας αν ήδη έχετε επισκεφθεί κάποιον από τους παραπάνω χώρους ή αν πάτε κατόπιν της δικής μου προτροπής! Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε όμορφα και στο επόμενο τεύχος θα σας έχω κι άλλες προτάσεις…

Αθανασία Κοσκινά

ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Περί ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 83 Άρθρα
INGIRUMIMUSNOCTEETCONSUMIMURIGNI

1 Σχόλιο

  1. Βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πρόταση με το Break Room!!! Επίσης, θα ήθελα να πάω στο εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη! Πιστεύω θα μου άρεσε πάρα πολύ! Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι είναι το μπιλιάρδο και στο συγκεκριμένο χώρο που προτείνεις, δεν έχω πάει. Σ΄ ευχαριστούμε πολύ Αθανασία για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις σου και θα επανέλθω με σχόλιο, όταν πάω σε κάποιο από τα παραπάνω μέρη!

Υποβολή απάντησης