Αγαπημένες… Χριστουγεννιάτικες ταινίες!!!

christmascarol01_1024x768

Μια από τις πιο ωραίες συνήθειες των Χριστουγεννιάτικων εορτών είναι η παρακολούθηση ταινιών! Όλοι μας απολαμβάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες χωρίς να μας ενδιαφέρει αν τις έχουμε ξαναδεί 1,2,3,4 ακόμα και 5 φορές. Αυτές είναι 10 από τις καλύτερες. Γι” αυτό φωνάξτε τους συγγενείς και τους φίλους σας, ετοιμάστε ζεστές σοκολάτες, καθίστε δίπλα στο δέντρο και ξεκινήστε την προβολή.

1. Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (A Christmas Carol)
Ταινία του 1951, που μεγάλωσε γενιές και γενιές –βασισμένη στο παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς. Πρωταγωνιστής ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, που χρειάστηκε 3 πνεύματα για να τον κάνουν καλύτερο άνθρωπο…


2.Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων (How The Grinch Stole Christmas) (2000)
Το πράσινο πλασματάκι που μισεί όλο τον κόσμο και θέλει να καταστρέψει τη γιορτή των Χριστουγέννων.


3.
Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone) (1990)
Τι γίνεται όταν η οικογένειά σου σε ξεχνάει στο σπίτι; Μία όμορφη και τρυφερή κωμωδία!

4.Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express) (2004)
Ο μικρός Μπίλι θέλει πολύ να πιστέψει στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, όμως όλοι του λένε πως δεν υπάρχει. Μέχρι τη μέρα που όλα αλλάζουν, αφού μπροστά του βρίσκεται ένα τεράστιο τρένο που μπορεί να τον πάει στον Βόρειο Πόλο…


5.
Αγάπη Είναι (Love Actually) (2003)
H ταινία με το υπέροχο soundtrack που λατρεύουν οι γυναίκες, αλλά αρέσει και στους άντρες. Οκτώ διαφορετικά ζευγάρια αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και τους φόβους τους στο Λονδίνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.


6.
Elf (2003)

Ο Γουίλ Φέρελ, υποδύεται ένα ξωτικό που υποφέρει από κρίση ταυτότητας όταν ανακαλύπτει ότι… γεννήθηκε άνθρωπος, προσφέροντάς μας ορισμένες ξεκαρδιστικές στιγμές, σε μια ταινία που για πολλούς έχει ήδη γίνει κλασική.

7.Santa Claus (1985)

Στο πρώτο μισό παρακολουθούμε την ιστορία ενός γέρου άντρα που γίνεται ο Αϊ Βασίλης. Στο δεύτερο, στην μοντέρνα εποχή, ο Πατς το ελαφάκι πέφτει στα νύχια ενός δαιμόνιου κατασκευαστή παιχνιδιών που απειλεί τις γιορτές.

8.Call Me Claus (2001)

Η Λούσι μισεί τα Χριστούγεννα και έχει πάψει να πιστεύει στον Άη Βασίλη από πολύ μικρή ηλικία.. Κατά τη διάρκεια αναζήτησης ενός πειστικού Άη Βασίλη για τις ανάγκες ενός Χριστουγεννιάτικου τηλεμάρκετιγκ που οργανώνει, πέφτει πάνω στον αληθινό Άη Βασίλη, ο οποίος βγαίνει στη σύνταξη, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του…και δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του…

9.Bad Santa – Ο Άι Βασίλης Είναι… Λέρα (2003)

Ένας κομπιναδόρος και βρωμόστομος Αϊ-Βασίλης ξαφρίζει τα χρηματοκιβώτια των μαγαζιών μαζί με το συνεργάτη του, ένα νάνο που ντύνεται ξωτικό. Στο Φοίνιξ όμως οι υπεύθυνοι τους υποπτεύονται, ενώ ένα οχτάχρονο παραμελημένο αγόρι αναμένεται να του αλλάξει μυαλά.

10.JACK FROST – Ο χιονάνθρωπος (1998)

Ένας ροκ τραγουδιστής σκοτώνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά επιστρέφει στη ζωή ένα χρόνο αργότερα με τη μορφή ενός χιονάνθρωπου, για να συμπαρασταθεί στο μικρό γιο του.

Η δική μου αγαπημένη είναι η ταινία “Μόνος στο Σπίτι”. Πάρτε ποπ κόρν και δείτε τη!


YouTube frameborder="0" allowfullscreen>

Μαντώ Τσούμπα

Σχολιάστε

Top