Η μόδα στα μαλλιά

Ok

 

Η κύρια τάση στα μαλλιά  για το καλοκαίρι  είναι η φυσική εμφάνιση. Τα μαλλιά φέτος την άνοιξη δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι εντυπωσιακά. 8 στους 10 hairstylists  προτίμησαν τα πιασμένα μαλλιά, επομένως σε αυτή τη λογική βασίστηκαν και τα περισσότερα χτενίσματα. Το πλέον καλοκαιρινό trend  είναι το wet look που θα κάνει ξένοιαστες τις καλοκαιρινές διακοπές και θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές, ενώ το shiny look θα βοηθήσει ώστε τα μαλλιά μας να μην δείχνουν ταλαιπωρημένα από τον ήλιο… Ιδανικό για τις αλογοουρές που συνήθως οι άκρες είναι αφυδατωμένες η κατεστραμμένες, είναι ένα μυστικό για να δείχνουν υγιή τα μαλλιά μας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Κορδέλες, μπαντάνες, floral αξεσουάρ, δερμάτινα υφάσματα ακόμα και μεταλλικά αντικείμενα όπως κέρματα, στόλιζαν τα χτενίσματα που είδαμε στις πασαρέλες

ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μία πρόταση που αφορά όλους τους τύπους μαλλιών. Κοντά, μακριά, ίσια και σγουρά με ένα απλό πιάσιμο και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να γίνει ένα  από τα αγαπημένα μας look.

ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ 

Για όσες έχετε μακριά μαλλιά και τα έχετε βαρεθεί, για ένα διαφορετικό στιλ γρήγορα και εύκολα η αλογοουρά σε διάφορες παραλλαγές θα ήταν το κατάλληλο χτένισμα. Για αριστοκρατικές classic εμφανίσεις προτιμήστε χαμηλές αλογοουρές καλά ισιωμένες.

ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ 

Από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για φέτος οι πλεξούδες εμπνευσμένες από την μεξικάνικη κουλτούρα. Από  την απλή γαλλική  πλεγμένη σε διαφορετικά σημεία έως ψαροκόκαλα ίσια η στο πλάι χαλαρά ή σφιχτά πλεγμένα μαζί με κορδέλες. Εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για κάθε περίσταση, αρκεί να έχετε φαντασία.

Θεοδώρα Αρνοκούρου & Ελπίδα Ησαΐογλου

 

Σχολιάστε

Top