Μόδα

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (7)

 

     ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014: ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που περάσαμε ατελείωτες ώρες στην ντουλάπα μας ψάχνοντας τι θα φορέσουμε και με τι θα το συνδιάσουμε. Ρίχνοντας μια ματιά στο άρθρο που ακολούθει ίσως βρείτε λύση σε αυτό το καθημερινό ,για καποιούς,πρόβλημα! Φέτος το χειμώνα κυριαρχούν τα ήπια χρώματα που τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας ενώ τα φωτεινά χρώματα δεν προτιμούνται ιδιαίτερα.Πιο συγκεκριμένα κυρίαρχα είναι τα:

 

 

1.Πράσινο του σμαραγδιού

Το χρώμα αυτό είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιπτώσεις καθώς είναι λαμπερό και αρκετά συναρπαστικό. Κάνει τον καλύτερο συνδυασμό με μοβ, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, λευκό και άλλες ουδέτερες αποχρώσεις.

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas

2.Μπλε του ωκεανού

 xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas-4

Η απόχρωση αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και προσφέρει φρεσκάδα. Το χρώμα αυτό είναι αρκετά «στοχαστικό» και εξαιρετικά κολακευτικό. Συνδυάζεται με κίτρινο,άσπρο,γκρι και καφέ.

 

3.Acai purple(το χρώμα των μούρων)

acai-moru-trendi

Η απόχρωση αυτή είναι εξωτική, λαμπερή και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.Το χρώμα αυτό φαίνεται απίστευτο σε συνδυασμό με το σμαραγδένιο πράσινο,το γκρι, το μπλε, το ροζ και το κόκκινο. 

 

4.Έντονο φούξια

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (6)

Aυτό το χρώμα είναι ένα από το πιο θηλυκά χρώματα αυτής της σεζόν. Η απόχρωση αυτή φαίνεται να ταιριάζει εξαιρετικά σε υφάσματα όπως σατέν ή μετάξι. Πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα από μακριά.Το φούξια έχει αρκετές παραλλαγές αυτό το φθινόπωρο, που που κυμαίνονται, από το ροζ αντικέ μέχρι το διακριτικό λιλά.

 

5.Κόκκινο της φωτιάς

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (7)

 Aυτό το χρώμα κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά ρούχα και αξεσουάρ στις πασαρέλες αυτής της σεζόν. Αναφερόμαστε σε αυτή την απόχρωση του κόκκινου, που μπορεί να έλκει τα βλέμματα όλων και να κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει.  

 

Tο κόκκινο είναι η προτιμώμενη απόχρωση πολλών σχεδιαστών μόδας για φέτος, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πολλές παραλλαγές του, από απαλό ροζ έως βαθύ κόκκινo.Kάνει ένα κομψό συνδυασμό χρωμάτων με τα σμαραγδένια.

 

6.Καφέ

xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (9)

Συμβολίζοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητα, το καφέ  είναι μια εναλλακτική του διαχρονικού μαύρου. Το καφέ δημιουργεί τους καλύτερους συνδυασμούς με ουδέτερα, απαλά χρώματα, ειδικά με περλέ η λευκό. Μπορεί να εντυπωσιάσει επίσης, σπάζοντας το με έντονο κόκκινο και  φούξια.

 

 

7.Γκρι του καπνού

 xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (10)

Αυτή η γκρι απόχρωση είναι πολύ κολακευτική. Διεθνώς τείνει να γίνει τάση η οποία φοριέται  ανά πάσα στιγμή, γκρι μελανζέ ή σκούρο γκρι ευμετάβλητο, είναι λιγότερο ζοφερό από το μαύρο και το πιο πρακτικό, ευέλικτο και κομψό. Συνδυάζεται με έντονο κόκκινο  ή  φούξια., Acai Purple, πορτοκαλί,,  μπλε του ωκεανού, πράσινο σμαραγδί.

 

8.Λευκό του γάλακτος

 xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas-12

Το διαχρονικό και κομψό λευκό χρώμα με γαλακτώδη λευκή απόχρωση γίνεται θερμότερο και πιο ελαφρύ. Το σπασμένο αυτό λευκό είναι αρκετά εύκολο να φορεθεί φέτος, καθώς συνδυάζεται πολύ καλά με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

 

9.Μαύρο και άσπρο

 xromata-2013-2014-fthinoporo-xeimonas-taseis-modas (13)

Tα κλασικά μαύρα και άσπρα χρώματα μπορείτε να τα συναντήσετε είτε ως κύρια χρώματα σε ένα ρούχο, είτε ως συμπληρωματικά.

Wristlet & Skorts

                                                                           Θεοδώρα Αρνόκουρου και Ελπίδα Ησαϊόγλου

 

 

 

 

 

1 σχόλιο στο Μόδα

  1. Ο/Η Λία Παπαδημητρίου λέει:

    καλή δουλεια , κορίτσια !
    περιμένουμε τις καλοκαιρινές σας προτάσεις !!!

    Λία Παπαδημητρίου

Σχολιάστε

Top