Κάνε κάτι το διαφορετικό…

1

Skateboard… μια διαφορετική αθλητική εμπειρία…

Το skateboard και γενικότερα όλα τα extreme αθλήματα είναι αυτά τα οποία δεν έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο ειδικότερα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνεςπου έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα φαίνεται ότι  αρκετός κόσμος δεν δείχνειμόνο ενδιαφέρον γιακλασικά αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Αναδεικνύονται στη συνείδηση των Ελλήνων και άλλα εναλλακτικά αθλήματα, όπως είναι και το skateboard. Ωστόσο, υπάρχουν και οι επιφυλακτικοί γι’ αυτό που θεωρούν ότι αυτός που κάνει skateboard μπορεί να τραυματιστεί ή να καταστρέψει μια »ιδιωτική» περιουσία. Θεωρούν με άλλα λόγια το skateboard ένα επικίνδυνο άθλημα!

Ωστόσο, η οικονομική κρίση είναι ένας λόγος για να μην ασχοληθεί κάποιος με το skateboard. Και αυτό γιατί μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα κατάλληλα είδη (accessories) που θα χρειαστεί. Επίσης, δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα.  

2

Όμως, η λύση είναι μια: να μην σταματάς να προσπαθείς και, παρά τις αντιξοότητες, να κυνηγάς τα όνειρα και να κάνεις ό,τι μπορείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το skateboard αλλά για όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες που έχει κάποιος στη ζωή του.

https://www.youtube.com/watch?v=9W6F0goKX10&t=325s

Παναγιώτης Γκρίζης

Σχολιάστε

Top