Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ
Από την Εβελίνα Τζ.

Πρόσφατα,διάβασα ένα βιβλίο το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και πήρα την απόφαση να σας το συστήσω!
Ο τίτλος του βιβλίου είναι <<Η μυστηριώδης εταιρεία Μπένεντικτ>>. Συγγραφέας του είναι ο Trenton Lee Stewart και είναι των εκδόσεων Μοντέρνοι Καιροί.
Το βιβλίο αυτό μιλάει για μια παρέα που αποτελείται από τέσσερα παιδιά, τον Ρέινι,τον Στίκι,την Κέιτ και την Κονστάνς.Τα παιδιά αυτά, προτού γνωριστούν περνούν διάφορες παράξενες δοκιμασίες.’Υστερα οδηγούνται στο σπίτι του παράξενου κύριου Μπένεντικτ απ’όπου αρχίζουν όλα!
Ο κύριος Μπένεντικτ είναι ένας επιστήμονας, ο οποίος ασχολείται με το θέμα της οικονομικής κρίσης. Λίγο έξω από την πόλη έχει εντοπίσει ενα κτήριο,το λεγόμενο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ (Learning Institute for the Very Enlightened),απ’όπου εκπέμπονται μηνύματα σχετικά με την κρίση στο μυαλό των ενηλίκων αφού πρώτα φιλτραριστούν στο μυαλό των μαθητών του Ινστιτούτου.Ο κύριος Κέρτεν ή αλλιώς αποστολέας μηνυμάτων,σκοπεύει να ανεβάσει στο τέρμα την ένταση των μηνυμάτων, ώστε να εκπέμπονται απ’ευθείας στο μυαλό των ανθρώπων, ενώ μέχρι τότε εκπέμπονταν μέσω της τηλεόρασης.
Στόχος των παιδιών είναι να αποτρέψουν τον κύριο Κέρτεν.Θα τα καταφέρουν;

Σχολιάστε

Top