APPLE VISION PRO άρθρο της μαθήτριας Αρετής Ευαγγελίας Ρούσσου

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς ασκώντας πολύ μεγάλη επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έτσι ηApple προχώρησε στη δημιουργία, του applevisionpro, ενός καινοτόμου προϊόντος, στο οποίο μπορείτε να προηγηθείτε απλά χρησιμοποιώντας τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας. Είναι το πρώτο προϊόν στο οποίο κοιτάζεις μέσα από αυτό και όχι σε αυτό.

Χρειάζεται απλώς να κοιτάξετε ένα στοιχείο, να κουνήσετε τον καρπό σας για κύλιση, να αγγίξετε τα δάχτυλά σας μεταξύ τους για να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε το εικονικό πληκτρολόγιο ή την υπαγόρευση για να πληκτρολογήσετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή και στην συνέχεια να ξαναζήσετε αυτές τις στιγμές.

Υποστηρίζει πολλές εφαρμογές ενώ συγχρονίζεται αυτόματα με το iPhone, το iPad και το Mac σας. Μπορείτε να ζωντανέψετε τρισδιάστατα αντικείμενα με την βοήθεια του visualpro, σαν να είναι ακριβώς μπροστά σας.

Ακόμη διαθέτει κάμερες για να μπορείτε να δείτε τον κόσμο καθαρά και ηχεία που είναι τοποθετημένα κοντά στα αυτιά σας ενώ σας κρατούν ενήμερους για το περιβάλλον σας. Το EyeSight αποκαλύπτει τα μάτια σας και ενημερώνει όσους βρίσκονται κοντά σας πότε χρησιμοποιείτε εφαρμογές ή πότε βυθίζεστε πλήρως σε μια εμπειρία. Όταν κάποιος πλησιάζει, το AppleVisionPro σάς επιτρέπει να δείτε το άτομο και ταυτόχρονα του αποκαλύπτει τα μάτια σας. Με το VisionPro, έχετε έναν άπειρο καμβά που μεταμορφώνει τον τρόπο χρήσης των εφαρμογών που αγαπάτε. Τακτοποιήστε εφαρμογές οπουδήποτε και προσαρμόστε τες στο τέλειο μέγεθος, κάνοντας τον χώρο εργασίας των ονείρων σας πραγματικότητα. Μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας με FaceTimeενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε εφαρμογές για να συνεργαστείτε με συναδέλφους στα ίδια έγγραφα. Είναι ένα πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην καθημερινότητα, στην εργασία και στη ψυχαγωγία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης