Η σπιτική μερέντα που «σβήνει» τις έτοιμες!!!

xaxa.gr-xoris-anastoles1

αρχείο λήψης (1)

Μια από της μεγαλύτερες εφευρέσεις που γνώρισε η ανθρωπότητα είναι η…..πάστα φουντουκιού και όποιος διαφωνεί, τον περιμένω μετά από το δεύτερο διάλειμμα να τα πούμε………..!!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 150γρ βιτάμ
  • 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
  • 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
  • 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
    2. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα…
    3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
    4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Έκανα πολλά τεστ από άλλες συνταγές μέχρι να βρώ την ωραιότερη γεύση… κατέληξα εδώ. Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν βουτύρου  που έχω εδώ, και θα με θυμηθείτε!!Α!!!αν κάνετε δίαιτα για το καλό σας μην την φτιάξετε…………..χαλάει δίαιτα 2 μηνών !!! Ξέρω εγώ……….

     

    Αικατερίνη Λυδία  Παπαδόπουλου & καταπληκτική μαμά……..

Σχολιάστε

Top