Ημέρα της Γυναίκας

ΑΠΟ: ΚΑΖΑΡΑ ΕΛΕΝΗ - Απρ• 04•22
Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να περιγράψουν μία γυναίκα που θαυμάζουν… Ακολουθούν επιλεκτικά μερικές από τις περιγραφές…

 

Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Ava Max. Είναι πολύ όμορφη, έχει κοντά μαλλιά από τη μια πλευρά κι από την άλλη πλευρά μακριά μαλλιά. Είναι πολύ λίγο παχουλή. Έχει καφέ μάτια. Έχει πολύ ωραία τραγούδια. Στο δωμάτιό μου έχω μια πάρα πολύ μεγάλη αφίσα με την Ava Max.

 

Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Lisa από το συγκρότημα BLACK PINK. Γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1997. Είναι 26 χρονών. Την θαυμάζω σαν γυναίκα γιατί είναι όμορφη, έξυπνη και επιτυχημένη στη δουλειά της. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια της και η φωνή της. Χορεύει υπέροχα. Ελπίζω να είναι καλά και να έχει επιτυχία στα καινούρια της τραγούδια.

 

Η νονά μου
Την νονά μου την λένε Φλόρα. Είναι 41 χρονών και είναι αγρότισσα. Μένει στην Νέα Καρυά. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Έχει στρογγυλό πρόσωπο και είναι λίγο παχουλή. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι ευγενική και πολύ αξιαγάπητη. Μαζί λέμε αστεία και ανέκδοτα. Πηγαίνουμε επίσης βόλτες. Της αρέσει να κάνει εκδρομές στην φύση. Της αρέσει πολύ το καλό φαγητό. Την αγαπάω πολύ και είναι η καλύτερη νονά που μπορεί να έχει ένα παιδί. Με αγαπάει πολύ και είμαι το αγαπημένο της βαφτιστήρι. Νιώθει περήφανη, γιατί είμαι ένα καλό παιδί και έχω χιούμορ. Εύχομαι μια καλή ζωή για εκείνη και την οικογένειά της.

 

Η μαμά μου
Η αγαπημένη μου γυναίκα είναι η μαμά μου. Η μαμά μου είναι δίκαιη και πανέμορφη. Έχει κόκκινα μαλλιά και της αρέσουν τα μακριά φορέματα. Λατρεύει το σχολείο και αγαπάει όλα τα παιδιά. Άμα έπαιζες την Κοκκινοσκουφίτσα, θα ήταν σίγουρα η γιαγιά. Δεν της αρέσει η ακαταστασία και της αρέσει να καθαρίζει. Είναι και πολύ καλή μαγείρισσα. Η μαμά μου δεν μας μαλώνει ποτέ. Της αρέσει να παίζει μαζί μας πολλά επιτραπέζια παιχνίδια. Για μένα προσωπικά είναι η καλύτερη ever μαμά του κόσμου.

 

Η μαμά μου

Η μαμά μου είναι κοντή, λίγο εύσωμη, λευκή.  έχει ξανθοκόκκινα μαλλιά, γαλαζοπράσινα μάτια και φακίδες. Έχει τετράγωνο πρόσωπο, στρογγυλή μύτη και στενά χείλη. Είναι ευτυχισμένη και ευγενική.  Μπορεί να μην είναι φιλόζωη, αλλά τα δύο κατοικίδια που έχουμε τα αγαπάει πολύ! Εύχομαι να είναι πάντα καλά.

 

Η αγαπημένη μου φίλη
Η Έλενα είναι ψηλή, μεγάλη, όμορφη και γαλανομάτα. Είναι λεπτή κι έχει 52 κιλά. Είναι 41 χρονών, θαρραλέα και διασκεδαστική. Είναι ευγενική, δεν θυμώνει, μας αγαπάει και μας σκέφτεται. Της αρέσει να πηγαίνει σε πάρτυ, να γλεντάει, να γιορτάζει και ό,τι έχει σχέση με τη διασκέδαση. Η δουλειά της έχει να κάνει με τη μουσική. Ασχολείται με πολλά πράγματα.

Σχολιάστε

Top