Γαλλία

Χριστούγεννα στη Γαλλία

2

Τα Χριστούγεννα στη Γαλλία αποτελούν την εορταστική κορύφωση του έτους. Σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η εποχή προ των Χριστουγέννων είναι αρκετά σημαντική και ….

eleni-foureira

Ελένη Φουρέιρα

3

Η Ελένη Φουρέιρα  (Φιέρι, 7 Μαρτίου 1987) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε. Ξεκίνησε ….

Billie

Billie Eilish

5

Η Μπίλλι Άιλις (πλήρες όνομα: Μπίλλι Άιλις Πάιρεϊτ Μπερντ Ο’Κόνελ, αγγλικά: Billie Eilish Pirate Baird O’Connell) (γεννημένη 18 Δεκεμβρίου, 2001) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Το πρώτο της ….

jasomfn2

ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ

0

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ είναι μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή κατά την οποία στις εύκρατες χώρες ο γαλανός ουρανός, οι ηλιόλουστες μέρες και οι ….

Tree-of-Life52

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

1

Τι είναι ο άνθρωπος; Ξερεις;;; ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΝΕΙ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ….

images

test Νικολας God of war

0

God of War is a third-person hack and slash action-adventure video game developed by Santa Monica Studio and published by Sony Computer Entertainment (SCE). First released on March 22, 2005, for the PlayStation 2 (PS2) console, it ….

χριστουγεννα

Χριστουγεννίατικο ποίημα

0

Γλυκά Χριστούγεννα Χιονίζει από τον ουρανό και βγαίνει ένα αστέρι μια ευχή θα κάνω εγώ καλή χρονιά να φέρει Το δέντρο θα στολίσουμε τα δώρα ….

taboo

taboo

0

Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες ίσου αριθμού ατόμων. Σε κάθε γύρο, κάθε ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο οποίο επιχειρεί να βρει όσες περισσότερες ….

christmas-2015-copy

Χειμώνας μια ξεχωριστή εποχή!

0

 Ο χειμώνας είναι μια ξεχωριστή εποχή , που αρέσει σχεδόν σε πολλά παιδιά ακόμα και στους μεγάλους. Ο χειμώνας αποτελείτε από τον Δεκέμβριο , τον Ιανουάριο ….