Συνταγή
της Μαρίας Μαλλιάκα
Τυροκεφτέδες με φέτα και ανθότυρο
Υλικά συνταγής
- 600 γρ. φέτα
- 400 γρ. ανθότυρο
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 3 αυγά
- λίγο αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μπολ βάζετε τα τυριά κι ανακατεύετε. Προσθέτετε τα αυγά, το δυόσμο, αλατοπίπερο και αλεύρι τόσο όσο να πλάθεται το μείγμα και να μην κολλάει στα χέρια.
- Τηγανίζετε τα τυροκεφτεδάκια σε καυτό λάδι για 5′ περίπου μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρετε αμέσως.
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.