Συμβουλές στυλ για άντρες :Αναβάθμισε το ανδρικό στυλ σου με αυτές τις 5 συμβουλές!

c31bcc366e9b38e24113820165c36dc6

από τον Πάολο Λαζάροβ

Μπορείς εύκολα και γρήγορα να αναβαθμίσεις το ανδρικό στυλ σου, επιλέγοντας τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου. Θα σου δείξω μέσα από 5 απλές συμβουλές, τι να αλλάξεις για να ανανεωθείς δραστικά και με εντυπωσιακό τρόπο.

 

1) Προτίμησε λιγότερα ξέφτια σε τζιν

Τα ξέφτια στα τζιν παντελόνια χαρίζουν νεανικό στυλ και look, αλλά να θέλεις ένα πιο σικ και κομψό ντύσιμο για εσένα καλύτερα να επιλέξεις ζεστά χρώματα του μπλε και του μαύρου και να αποφύγεις έντονα ξέφτια και σκισίματα

 

2) Φόρεσε έντονα χρώματα

Ένα πράσινο κυπαρισσί, ένα ζεστό πορτοκαλί, ή ένα έντονο μπορντό, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το ντύσιμό σου με τον πιο όμορφο τρόπο. Καλά είναι τα μαύρα και τα μπλε, αλλά μην απορρίπτεις και τα άλλα χρώματα γιατί μπορεί να σε αναδεικνύουν πολύ πιο καλά και να προσδίδουν ένα γοητευτικό και άψογο look.

 striking-colour-combinations-300x291

3) Μην επικεντρώνεσαι στα επίσημα ρούχα για μια έξοδο

Μπορεί με τα επίσημα ρούχα να νιώθεις ότι μοιάζεις περισσότερο καλοντυμένος, αλλά θα δεις πως και με ένα απλό μεταμορφώσεις το look σου και να είσαι το ίδιο ή και περισσότερο κομψός. Πρόσθεσε ένα μοντέρνο τζάκετ και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις την καλή σου με την άνεση και την αυτοπεποίθηση σου.

andriko-ntisimo-360x240

4) Φόρεσε αξεσουάρ ρούχων

foylari

Τα ανδρικά αξεσουάρ ρούχων, όπως τα κασκόλ, τα μαντήλια και τα καπέλα μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ σου και να του δώσουν μια φινετσάτη χροιά. Φόρεσε ένα κασκόλ ρίχνοντας απλά πάνω από τους ώμους και δες πως θα σε δείχνει πιο κομψό και σικάτο

 

5) Δώσε προσοχή στους συνδυασμούς  χρωμάτων

 

Όταν συνδυάζεις χρώματα μπλούζας και παντελονιού δώσε βάση στη χρωματική παλέτα συνδυάζοντας τα αρμονικά Τα παλ χρώματα συνδυάζονται καλύτερα με παρόμοιες αποχρώσεις και τα έντονα χρώματα με πιο ζωντανές αποχρώσεις. Μην παραφορτώνεις ένα outfit με πολλούς διαφορετικούς τόνους, γιατί θα μοιάζει ασύγχρονο και «φτωχό».

 

…και τέλος ακόμα μια συμβουλή !!!

 

Τα ανδρικό στυλ μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με αυτές τις πέντε απλές συμβουλές. Μην υπερβάλλεις στους χρωματικούς συνδυασμούς και στα υφάσματα που επιλέγεις για να έχεις πάντα ένα αρμονικό look. Ακόμη, προσπάθησε να προσθέσεις μερικά αξεσουάρ ρούχων για να είσαι πάντα κομψός και καλοντυμένος…..!!!

 

(και επίσης μην ξεχνάτε στο επόμενο τεύχος   έχουμε  εντυπωσιακό   αφιέρωμα  για το  τι αγαπούν τα  κορίτσια  στο ανδρικό ντύσιμο! )

 

Σχολιάστε

Top