Δημοσκόπηση :» All I want for Christmas is μελομακάρονα »

mel2

από τι;  Νίκη Παπαδοπούλου και Χρύσα Πισσάκα

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια από της πιο όμορφες εποχές του χρόνου για τους περισσότερους. Μέσα σ’ αυτούς ήμαστε και εμείς, έχουμε μπει είδη σε εορταστικό κλίμα από την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη. Το περιοδικό μας έκανε  2 μικρά γκάλοπ που έχουν να κάνουν με 2  «σοβαρά  διλήμματα»  με τα οποία   ερχόμαστε αντιμέτωποι αυτές τις μέρες. Ένα από αυτά είναι και το μεγαλύτερο ερώτημα “Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες”; Και όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε τα μελομακάρονα είχαν για άλλη μια φορά την πρωτιά με 80%.

Όσο αναφορά το δεύτερο δίλημμα, έχει να κάνει κυρίως με τα γούστα του καθενός , το θέμα είναι τα τραγούδια τα οποία κυριαρχούν στις εορταστικές μέρες και κυρίως τα Χριστούγεννα που ο κόσμος στολίζει, περνάει χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους και νοσταλγεί στιγμές ευτυχίας με τραγούδια και χορούς. Το γκάλοπ για φέτος είχε να κάνει με 2 πολύ γνωστά τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, τα οποία είναι το “All i want for Christmas” και τα “Χριστούγεννα”. Με ελάχιστη διαφορά το “All iΙ want for Christmas” κέρδισε για φέτος με 57%. Γενικά στις μέρες μας τα αγγλικά τραγούδια, ακούγονται πολύ περισσότερο από τα ελληνικά , γι’ αυτό και πιστεύω πως έστω και για λίγο νίκησε.

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες ξένοιαστες, δίχως άγχος, πίεση, κούραση, είναι μέρες χαράς που όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε. Τα Χριστούγεννα πρέπει να βάζουμε στόχο για απίστευτες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις με αγαπημένους!!!

(Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!)

maraia-karei

 

Σχολιάστε

Top