Πρόταση για ταξίδι : Φινλανδία , ένας διαφορετικός ταξιδιωτικός προορισμός .

finlandia

του Αλέξανδρου Κεχαγιά

Πολλές χώρες στον κόσμο αποτελούν δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι άνθρωποι επιλέγουν να ταξιδέψουν συνήθως  σε ορισμένες μόνο χώρες όπως η Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία και να μην πάνε σε χώρες πέρα από τις συνηθισμένες .

Με βάση την παραπάνω άποψη και τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές προτείνω ως ταξιδιωτικό προορισμό την Φινλανδία. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι , είναι μία χρυσή ευκαιρία να ταξιδέψετε  στο Βορρά  με αυτόν τον καιρό.

Το καλοκαίρι στην Φινλανδία, είναι φανταστικό , διότι δεν έχει το χιόνι του χειμώνα και όλοι  βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους για βόλτα ή για  περίπατο , αφού τον χειμώνα ήταν  κυρίως μέσα λόγω των καιρικών συνθηκών . Υπάρχουν βέβαια  και πολλά αξιοθέατα  να ανακαλύψετε και να θαυμάσετε , όπως το υπαίθριο Μουσείο Σεουρασάρι στο Ελσίνκι ή το ξακουστό Μουσείο παιχνιδιών .

Με αφορμή όσα αναφέρθηκαν, σας συμβουλεύω να ταξιδέψετε στην Φινλανδία,  γιατί είναι μία πανέμορφη και ανεξερεύνητη χώρα από πολλούς ταξιδιώτες και αξίζει να την επισκεφθείτε.

φινλανδ2

 

φινλ3

finlandia

 

 

Σχολιάστε

Top