Χριστουγεννιάτικα γερμανικά μπισκότα
από την Στέλλα Γιωργά
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
100 γρ αμύγδαλα αλεσμένα
300 γρ αλεύρι σίτου (ολικής αλέσεως) 1 πρέζα αλάτι
200γρ βούτυρο
2 κρόκοι Αυγών
1 πακέτο ζάχαρη βανίλιας
1 πακέτο ζάχαρη βανίλια για το πασπάλισμα 75γρ ζάχαρη
Παρασκευή : χρόνος εργασίας 40 λεπτά
Χρόνος ανάπαυσης 2 ώρες
Συνολικός χρόνος 2 ώρες και 40 λεπτά
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε μια ζύμη από όλα τα υλικά Και την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο Και την βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες Πλάθουμε από τη ζύμη ρολά πάχους μολυβιού Κόβουμε σε κομμάτια μήκους 5 εκ. και λυγίζουμε σε μισοφέγγαρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη βανίλιας και τη ρίχνουμε μέσα στα ζεστά μισοφέγγαρα
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.