Σας παρουσιάζουμε τους One Direction

One direction 6η

Από τις  Κυριακή Στασινού και Ζωή Χούλη

One  Direction 

Οι One Direction είναι το βρετανικό boyband που εδώ  και 4 χρόνια έχει τρελάνει τα νεαρά κορίτσια. Ο Zayn , o Louis , o Niall , o Harry και ο Liam, χάρις στην  γοητεία τους , το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την μουσική έχουν καταφέρει να φτάσουν στην κορυφή. Ας δούμε τώρα πως έφτασαν ως αυτό που είναι σήμερα.

One direction 1η

2010-2011 X-factor Αγγλίας

Τα  5 μέλη του συγκροτήματος πήραν ξεχωριστά μέρος στο X-Factor της Αγγλίας  και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να περάσουν στο boot camp. Συγκεκριμένα , ο Niall και ο Liam ήταν 16,5 , ο Zayn 17, ο Harry 16, και ο Louis 18. Επίσης ο Liam είχε ξαναπάει στο  X-factor το 2008 αλλά οι κριτές δεν τον πέρασαν λέγοντας ότι δεν ήταν έτοιμος.  Πέρασαν και οι πέντε στο boot camp αλλά εκεί οι κριτές έκριναν ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.  Όλο αυτό τους  πήρε από κάτω. Και τους πέντε. Άρχισαν και έκλαιγαν. Τότε ένας από τους κριτές αποφάσισε επειδή θα ήταν κρίμα να φύγουν να τους κάνει ένα συγκρότημα, τους One direction.

One direction 2η

Η Πρώτη τους φωτογραφία σαν συγκρότημα

Έφτασαν μέχρι τον τελικό όπου βγήκαν 2οι αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Up all night

To πρώτο τους άλμπουμ είναι γεγονός και περιέχει τα τραγούδια :

 

Επίσης εκείνη την χρονιά έγινε και το πρώτο ομώνυμο tour concert.

Take me home

2ο άλμπουμ  καθώς και ομώνυμο tour:

Midnight memories

3ο άλμπουμ και το tour “Where we are” :

 

Four

4o άλμπουμ και το tour “On the road again” :

 

Αρώματα και Ταινίες

Σε όλη αυτή τους την πορεία έχουν κάνει  και  3 γυναικεία αρώματα…: Our moment, You and I και το That moment. Τα οποία έχουν βγει στην αγορά (από όσο ξέρουμε στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει ακόμα )

 

 

One direction 3ηΟne direction 4η

 

 

 

 

One direction 5η

 

 

 

Επίσης έχουν βγάλει και 2 ταινίες “This is us” και “Where we are” οι οποίες έχουν κάνει θραύση. (Από αυτές η πρώτη έχει προβληθεί στην Ελλάδα. Η δεύτερη μόνο στην Αττική)

 

 

 

One direction 6η

Σχολιάστε

Top