ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

αστρο5

Σε αυτό το τεύχος

Έχουμε δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις :

Θα διαβάσετε  όσα μας είπαν δύο  κορίτσια από το σχολείο  Mencia Di Mendoza από τη Breda της Ολλανδίας τα οποία  τον περασμένο μήνα επισκέφτηκαν τη Ρόδο και φιλοξενήθηκαν από μαθητές του σχολείου μας  στο πλαίσιο πανευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής μαθητών μέσω e- Twinning .

Επίσης ο  ηθοποιός και θεατρολόγος  κ. Κ.Τρέχας  που σκηνοθέτησε το θεατρικό δρώμενο   στο οποίο πρωταγωνίστησαν μαθητές του σχολείου μας  και  παιδιά του ΚΔΑΠ ΜεΑ Ρόδου   απαντά στις ερωτήσεις μας.

Σας παρουσιάζουμε επίσης  ένα εκτενές  αφιέρωμα  στο περιβάλλον :Τα σπάνια ζώα  της Ρόδου , οι φυσικές ομορφιές του νησιού μας , δύο οικολογικά παραμύθια , ο αρχαίοι έλληνες και η φύση , οι μύθοι  της Περσεφόνης και του Ερυσίχθονα ,  μυστικά της ανακύκλωσης  , συμβουλές για οικολογικές κατασκευές , αλλά  και οι κίνδυνοι που απειλούν το περιβάλλον ,ένα  κρυπτόλεξο  για άτομα με περιβαλλοντική συνείδηση και  άλλα πολλα… στις σελίδες του περιοδικού μας .

Όπως πάντα  οι κινηματογραφικές μας προτάσεις  , οι συνταγές μας  , φωτορεπορτάζ από τις δραστηριότητες του σχολείου μας     και άρθρα πολλά διαφορετικά  , κι ενδιαφέροντα   που μας ταξιδεύουν από τα μυστήρια της Αιγύπτου στην αγωνία του σήμερα (μέσα από ένα ψαλμό γεμάτο νόημα ) και μας συγκινούν με την αλήθεια   των συναισθημάτων  τους  διαπιστώνοντας  πόσο δημιουργική και όμορφη  μπορεί να είναι η συνύπαρξη με τον Άλλο .

 

Καλή Ανάγνωση !

 

 

 

Σχολιάστε

Top