ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ; Συμβουλές μόδας για κορίτσια :Μεταμορφώστε τα ρούχα σας με μοδάτα αξεσουαρ.

1456637_566244230110776_420533694_n

 Προτάσεις μόδας από τις  : Ζωγραφιά Ηλιοπούλου , Βακαλά Μαριλίνα , Δαλδάκη  Μαρίνα 

 

Πλησιάζουν οι μέρες των εορτών και σκέφτεσαι πως να ντυθείς για να ξεχωρίσεις; Οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί με τα καλά τους αλλά εκτός από κάτι όμορφο ψάχνεις κάτι  οικονομικό γιατί η κρίση δεν αφήνει περιθώρια ;

Δε χρειάζεται να ανησυχείς!  Ακόμα και αν δεν έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις καινούρια ρούχα!

Αυτή τη σεζόν η μόδα μας ευνοεί λόγω της υπερβολής στα κοσμήματα και αξεσουάρ. Ότι και να φορέσεις ,  αν το συνδυάσεις σωστά με κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί!

Ακόμα και τα πιο ήσυχα ρούχα της ντουλάπας σου  μπορούν να μετατραπούν σε άκρως βραδινά και εντυπωσιακά αν προσθέσουμε έντονες πινελιές…. σε παπούτσια, ζώνες, κοσμήματα, φουλάρια, γούνες ή φανταχτερά σακάκια και τσαντάκια.

 

Ποια είναι τα trendy  αξεσουάρ για την περίοδο των Χριστουγέννων;

Η  περίοδος των εορτών απαιτεί χαρούμενα, εντυπωσιακά αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ πάντοτε δίνουν την τελική πινελιά σε ένα look, του προσθέτουν ύφος και χαρακτήρα. Οι γιορτινές εμφανίσεις μας πρέπει να χαρακτηρίζονται από  λάμψη, κομψότητα, πολυτέλεια – αυτό είναι το τρίπτυχο της γιορτινής ατμόσφαιρας.

 

Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με όλα τα αξεσουάρ που  είναι στη μόδα αυτή την περίοδο και θα κάνουν τις εμφανίσεις σας την περιόδο των εορτών  ξεχωριστές. Όπως είπαμε παραπάνω μπορεί να είσαι  « στη μόδα» τις γιορτές χωρίς καν να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι καινούριο…

 

Διάβασε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν και χρησιμοποίησε τον «κατάλογο» αυτόν σαν οδηγό για την ώρα που θα ξεκαθαρίσεις τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ . Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις να κρατήσεις κάποια από προηγούμενες σεζόν τα οποία και θα συνδυάσεις σύμφωνα με τις νέες τάσεις .

 

1. Τα μικρά τσαντάκια πάντα θα είναι επίκαιρα στις βραδινές σας εμφανίσεις. Το ύφος τους προσδιορίζεται από το προσωπικό σας στυλ.

2. Οι λεπτομέρειες από γούνα, είναι τάση. Επενδύστε λοιπόν, σε ένα faux γούνινο τσαντάκι σε μπορντό ή μαύρο χρώμα.

3. Οι μεταλλικοί ιριδισμοί δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την γιορτινή περίοδο. Συνδυάζονται με κάθε χρωματική απόχρωση, προσθέτοντας απροκάλυπτη λάμψη.

4. Πειραματιστείτε με αξεσουάρ που διαθέτουν περίτεχνες λεπτομέρειες – φτερά, χάντρες, πέτρες. Αυτομάτως θα τονώσουν ένα κλασικό μαύρο φόρεμα.

5. Τα γάντια –  Μια ηχηρή τάση, που φέρει μαζί της κάτι από τον αέρα και την κομψότητα της γυναίκας  του παρελθόντος.

6. Τα gliterry κοκαλάκια στολίζουν τα μαλλιά σας με τρόπο εξαιρετικό.

7. Τα δαχτυλίδια ήδη από την περασμένη χρονιά έχουν ξεχωρίσει με την αισθητική τους. Υπέροχα χειροποίητα δαχτυλίδια  από διάφορα υλικά -που δεν κοστίζουν ακριβά , κάνουν τη διαφορά…

Μπορείτε να πάρετε ιδέες από  τις δημιουργίες της Μαρίας Δημητραδιού : 

μ1

 

μ2

 

μ3

μ4

μ6

 

μ7

μ5

Οι πηγές μας :

http://www.stylista.com.cy/

http://www.missbloom.gr/

http://www.tlife.gr/

http://fe-mail.gr/

Σχολιάστε

Top