Το ιπτάμενο…εστιατόριο

Το ιπτάμενο εστιατόριο ή όπως λέγεται ‘Dinner in the sky’ είναι ένα εστιατόριο, που άρχισε να λειτουργεί στο Βέλγιο το 2007. Στη συνέχεια άνοιξαν αντίστοιχα εστιατόρια σε πάνω από 40 χώρες, στις οποίες βρήκε φανατικούς υποστηρικτές. Έτσι, ήρθε και στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.Screenshot_7

Είναι μία πλατφόρμα με 22 θέσεις την οποία σηκώνει ένας γερανός σε ύψος 50 μέτρων. Στον κεντρικό χώρο βρίσκεται προσωπικό 3 ατόμων που φροντίζει για όλα. Η πλατφόρμα καλύπτεται από μια τέντα και φυσικά όλες οι θέσεις έχουν ζώνες. Επίσης, το εστιατόριο αυτό, μπορεί να φιλοξενήσει μόνο άτομα με ύψος 1,50 μέτρων και πάνω. Το δείπνο περιλαμβάνει 4 πιάτα, κρασί και επιδόρπιο. Αν κάποιος πελάτης θελήσει να πάει στην τουαλέτα, απλά ρωτάει τον σερβιτόρο και … κατεβαίνει.

Η θέα της πανέμορφης Αθήνας με κέντρο την Ακρόπολη είναι πραγματικά εξαιρετική και είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν όσοι επισκέπτονται αυτό το εστιατόριο είναι να μην τους πέσει κάτω κανένα πιρούνι!

 ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ Α2

1 Σχόλιο

  1. Εξαιρετικό άρθρο Θάλεια! Έχει πολύ ενδιαφέρoν θέμα και ομολογώ ότι ποτέ δε φαντάστηκα πως θα μπορούσε να στηθεί ολόκληρο ιπτάμενο εστιατόριο! Μάλλον βρήκα το μέρος που θα ήθελα να γιορτάσω τα γενέθλια μου αν και…πρέπει να τσεκάρω τις τιμές πρώτα!

Υποβολή απάντησης