7Η ΦΟΡΑ «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» Ο ΛΙΟΝΕΛ !

   Ο Λιονέλ Μέσι , ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαριστές της δεκαετίας , είναι και πάλι νικητής της χρυσής μπάλας. Μάλιστα είναι  η  έβδομη φορά που την κατακτά.   Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποιώντας μια πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας τριάντα ένα γκολ , κατάφερε να εντυπωσιάσει για πολλοστή φορά τοlionel golden ball 2021υς φιλάθλους, καθώς προτίμησαν να ψηφίσουν αυτόν για νικητή της χρυσής μπάλας αντί για άλλους εξίσου καλούς ποδοσφαιριστές.

    Μιλάμε πραγματικά για έναν από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως όλων των εποχών. Βέβαια δεν πρόκειται για την καλύτερή του χρονιά. Ο Αργεντινός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες χρονιές που δεν κατάφερε να βραβευτεί με χρυσή μπάλα.

     Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν  ότι ο νικητής της χρυσής μπάλας έπρεπε να είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι , που τη σεζόν 2019-2020 «πυροβολούσε κατά ριπάς» και πέτυχε πενήντα ένα τέρματα (!) , αλλά η απονομή  αυτού του επάθλου, που δίνεται στον καλύτερο παίχτη της χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ,  δεν πραγματοποιήθηκε τότε λόγω…κορωνοϊού!

   Τελικά συμπεραίνουμε ότι ο Μέσι άξιζε τη χρυσή μπάλα, αλλά αδικήθηκε και ο Λεβαντόφσκι που τη χρονιά 2020 η χρυσή μπάλα δεν απενεμήθη σε κανέναν παίχτη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΦΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Α1)

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης